10 basic must haves


Vele fashionguru's zoals Nina Garcia, Tim Gun en Gok Wan hebben er één, een lijstje met de 10 musthaves in your wardrobe...
Vandaag maakte ik mijn eigen lijstje. Dit zijn de 10 musthaves in mijn kleerkast. Natuurlijk hebben we niet genoeg met deze stuks, maar ze zijn een goede basis om daarop verder te bouwen en combineerbaar met zoveel andere kleren.
 1. Crispy White Shirt: Je ziet er niet alleen stralend en fris uit, het past echt iedereen. Van de hele bleke huid tot de dark beauty's. Je vindt de witte bloes ook in alle uitvoeringen. Zelfs een nice-fitted mannenhemd kan het vrouwenlichaam mooi accentueren.  
 2. Black Pumps: combineerbaar met bijna alles! Lakleer onderhoudt beter en geeft een extra stukje glamour aan je voeten.
 3. Blazer: De laatste jaren kun je er niet naast kijken. In elke winkel van elke prijsklasse, in elk stofje of kleurtje, meenemen die handel! Zowel op jeans als op een leuk zomerkleedje, de blazer is een musthave! Let wel dat je het juiste model voor je lichaamsvorm neemt. Je kan er als een zak
  aardappelen bijlopen als de snit je niet op het lijf geschreven is.
 4. De jeans, de tweede huid bij velen. Skinny, bootcut, whatever works for you!
 5. Stay-at-home-suit: in een leuke funky kleur en van een zachte stof zodat je confortabel in de zetel kunt relaxen.
 6. Fancy pants: of beter gezegd een geklede broek, bij mij is het eerder een partypants! :) Ik kocht deze zilver skinny in de Zara. If you tone your top down, kan deze zeker voldoen als geklede broek.
 7. Trenchcoat: zwart of beige (zelfs donkerbruin of navyblauw) past op alles en je ziet er meteen chic uit.
 8. Daydress: in mijn geval nu een lente-zomer jurkje. Kan zowel met een bolero of zonder gedragen worden.
 9. LBD: of Little Black Dress. Een absolute must! En zelfs Sushi (mijn kat) heeft er een boontje voor! Dit kleedje kan op elk event gedragen worden. Met opake kousen en knee-high-boots to downdress of met high heels en wat bling-bling voor een avondfeest.
 10. Any occasion top: combineerbaar op een simpele jeans of een feestelijk rokje. Dit kan niet ontbreken in jullie kast.


Eens deze stukken aanwezig zijn in je kleerkast, is de basis gelegd en kunnen
trendy items je outfits opvrolijken.

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!