I Got Spoiled !


Aaah zaterdagavond was het zover... Kerstavond! My favourite night of the year! En wat heb ik ervan genoten zeg! Zoals altijd is mijn mama de beste in hun loft gezellig maken. Hoewel ze dit jaar geen Kerstboom hadden gezet, was de Kerststfeer meer dan aanwezig. Zalig om terug te gaan naar je "oude" thuis en er zo ontvangen worden...


Cadeautjes in overvloed... zoals elk jaar. Ik weet het, ik weet het, we overdrijven soms een beetje, maar je mag niet vergeten dat we in een geschenkenwinkel werken en dat geeft een aanzet om veeeeeeel geschenkjes te kopen voor Kerst. Maar ik zal eerlijk zijn... Ik ben dit jaar wel het meest verwend geweest. Mijn ouders hebben zich eens laten gaan, en daarvan heb ik de vruchten mogen plukken :) Ware liefde, hehehe! :)


Op zo'n avond horen natuurlijk champagne en lekker hapjes. De bomma was er ook bij - en ze is echt wel de max!- dat zal je straks wel zien :)


Voor ik mijn cadeautjes kreeg, gaf ik mijn papa zijn eerste geschenkje. Hij was er - zo te zien op de foto's - erg blij mee. Hij heeft een liefde voor Paul Smith, dus kunnen deze handschoenen niet ontbreken! Ik kocht deze op Asos.com want wist niet waar ik ze in België kon vinden.


Na het hoofdgerecht kregen we heerlijk dessert. Chocoladefondue van Toblerone, mmm... Een echte aanrader! 

Nu genoeg over het eten... Jullie zijn vast benieuwd naar mijn cadeautjes...


Dit is echt wel "het" cadeau van de avond, let op, ik ben even blij met de rest!! Maar deze slaat toch wel echt alles. Ik kreeg een Ipad 2 en mijn broertje was zo lief om er een Marc Jacobs Cover voor te kopen! Stylish with my Ipad on the road dus! :) Love this!!


Ik heb het jullie al laten weten, in de interieurwereld neemt alles een nieuwe wending. De strakke lijnen vervagen en maken plaats voor pastels, romantiek en zelfs een beetje kitsch. Doordat ik zelf in de sector zit, wil ik er als de kippen bij zijn. Dat hadden mijn mama en bomma goed verstaan in mijn hints de afgelopen maanden. Ik kreeg een lief Bambi kussen en mijn bomma maakte er 4 vieux-rose kussensloopjes bij. Afgewerkt met kant en al, ik zei het toch... ze is de max! :)
Mijn appartement ziet er na de transformatie helemaal anders uit, zalig! Het is een nieuwe warme thuis.


Bij het Bambi-kussen hoort natuurlijk een Bambi-lamp. Wat is dit cute!! Mijn mama had echt haar twijfels of ik dit er niet over ging vinden, maar nee hoor, I loooooooooove Bambi! Good choice mama! :)


Ook voor mijn badkamer kreeg ik leuke goodies, zoals de opbergdozen (ideaal voor haarspelden, staaltjes van de parfumerie, etc) en deze leuke ouderwetse parfumflesjes en vaasjes. I feel like Marie-Antoinette! :)


Ook Sushi werd in de watten gelegd met een nieuw speeltje - Eekhoorn - en wat snacks. Santa forgets no one! :) Deze kleine schriftjes zijn ideaal voor elke blogger, ze liggen naast mijn bed en als ik voor het slapen gaan inspiratie krijg, schrijf ik het meteen op.Aaah! I love Happiness is a $ 10 Tee! Ik had er al eentje gekocht deze zomer, maar Karl Lagerfeld and Louis Vuitton - read as Karl and Louis - passen ook in mijn kleerkast! Can't wait for spring!


En dan kreeg ik dit ook nog! Fit in Clouds. Dit nieuwe concept is aan te raden aan elke vrouw die graag eens een stapje zet. Wat zijn het nu juist... Ballerina's (en wat voor een ballerina's) die in een klein zakje passen, perfect voor in je handtas. Eens je pijnlijke voeten krijgt van het dansen, wissel je je hoge hakken in, met deze golden flats! Als dit niet gemakkelijk is! :) Ze krijgen meteen een vast plaatsje in mijn handtas!

Na al deze leuke pakjes kreeg ik nog enkele bits and bobs... Te veel om op te noemen. 

Wat was het weer een leuke Kerst! Ik ben zo blij met mijn pakjes en heb er al elke dag genot van gehad! 

Wat kregen jullie onder de Kerstboom?4 opmerkingen

 1. Oh wauw! En óf je verwend bent! Echt prachtige cadeaus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig cadeaus ! Wij doen onze cadeaus pas open met Nieuwjaar, dus nog ff wachten voor mij. Die bambi lamp is btw übercool !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een leuke cadeaus! Geniet er maar van :) Ik heb vooral veel beautyspullen gekregen *yay* :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You lucky girl ! Wat een prachtige cadeaus :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!