Spending A Lazy Sunday Afternoon


We hebben het allemaal wel eens nodig... Zo'n lekker luie zondag. Buiten een tripje naar de koelkast heb ik nog geen voet verzet vandaag. En ik kom telkens terug naar mijn warme bed. Met het koude weer is dit een leuke bezigheid.

De tv staat op, mijn laptop en Ipad in handbereik en chillen maar. Sushi houdt hier ook erg van. Ze heeft mijn bed nog niet verlaten :)Deze week was de verwarming van het ganse gebouw (!) kapot. Van maandag tot en met donderdag heb ik me moeten verwarmen met een electrisch vuurtje. Geloof me, met deze vriestemperaturen is dit geen lachertje. Maar gelukkig kreeg ik vrijdagmiddag een verlossend telefoontje van mijn huurbaas. De verwarming moest enkel nog eens worden ontlucht en ik zou mijn warme nest terug hebben.

Ok, ja... ontluchten... Hoe begin je daar aan? Na YouTube te raadplegen, wist ik wat er me te wachten stond. Als ik zo van die mannelijke klusjes klaarkrijg, voel ik me zo voldaan achteraf. Kennen jullie dat gevoel? :)

Nu zijn we twee dagen verder en is mijn appartement helemaal op temperatuur! Eens je de luxe van warmte niet meer hebt, ben je zo blij als je ze terug krijgt. 

Maar genoeg geleuterd over die chauffage, ik lakte mijn nagels net in Mars van Urban Decay (het Holidaysetje) en ben best tevreden met de pigmentatie. Alleen drogen de lakjes zo snel dat je de kans niet krijgt om een klein foutje te fixen... 


Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze zondagmiddag als ik. Binnen een uurtje moet ik me klaarmaken en ga ik de deur uit. Dan doe ik toch nog iets nuttigs deze zondag :)

Maar nog even genieten van het luilekkere gevoel.
3 opmerkingen

  1. Het was echt een ongelooflijke luierzondag! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love lazy days!! En inderdaad, zeker met deze koude temperaturen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik probeer ook regelmatig zo'n lazy sunday in te lassen :) En ik ben blij voor jou dat de verwarming terug werkt. Qua timing kon dat wel tellen met de temperaturen van afgelopen week !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!