10 Things That Rocked My Week!


Toen ik deze foto op Pinterest zag verschijnen werd ik op slag gelukkig. Ik stelde hem meteen in als background op mijn iPhone en telkens ik mijn iPhone gebruik doe ik een vreugdedansje van de vlaggetjes. Buiten het feit dat dit gewoon een mooie foto is, is het ook een leuk DIY-ideetje. Enkel wat Washi-tape, tandenstokers en een schaar en het feestje kan beginnen.


Yessie, één van de eigenaressen van Silis kwam de nieuwe collectie voorstellen, begin maart komen deze beauties binnen in de winkel! I love spring!


En ook de Silis coolbags zullen begin maart van de partij zijn. Ik bestelde deze geperforeerde coral alvast voor mezelf! De strikjes zijn zowel sleutelhanger als handtasaccessoire. How cute!


Na grote kuis te hebben gehouden in mijn kleerkast, ging ik de afdankertjes gaan deponeren in de Kringloopwinkel. Daar zag ik deze baby pink kandelaartjes staan voor amper een halve euro het stuk. Ik besloot ze als mini geschenkje aan Marie-Léonie haar deur te gaan zetten. Gewoon omdat ze bij haar passen - en het een top vriendin is!


Binnen een tiental dagen zit ik in Oostenrijk op skivakantie! Nu al eens het weer bekijken! Looks good, but cold! 


Bij mijn laatste shoptrip in de H&M kon ik deze grote lipbalm niet weerstaan. Ik zette hem naast een gewone lipbalm om het effect vast te leggen. Je smeert net je lippen in met Pritt, maar ze plakken wel niet :) En hij ruikt dan ook nog eens heerlijk naar Wild Vanilla.


In Kortrijk opende er een nieuw leuk initiatief, Kaffee Renée! Het logo alleen al trok meer dan mijn aandacht. Dringend tijd voor een bezoekje...


Bij de kids in H&M zag ik deze leuke legging. Let niet op het haar van Sushi ze nestelde er zich meteen op, dat doet ze immers altijd met mijn nieuwe goodies... Katten kunnen toch wierd zijn!


Ook Debbie van Be-Angeled kwam langs en stelde de nieuwe juwelencollectie voor. Wat kijk ik uit naar de eerste zonnestralen! Vanaf begin maart te verkrijgen bij ons in de winkel, God I love my job!En om af te sluiten, mijn nieuwe blog lay out. Het harde werk - 5 lange uren - heeft een mooi resultaat opgeleverd. Ik ben fier op mezelf :)

Zijn er bij jullie ook leuke dingen bijgebleven deze week?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Dringend tijd voor een bezoekje aan de H&M blijkbaar! XXX Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de handtassen zijn super ! En eigenlijk al de rest ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil nu al zolang een silis handbag, maar ik kan niet kiezen!!!! in de winter wou ik een zwarte met studs, maar dan kwam al weer een ander piepen, die geperforeerde vind ik wel cool! enne, enjoy the holiday! genieten meissie xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post en proficiat met je nieuwe layout! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!