What I've Shopped Lately...

En als ik lately zeg, dan gaat dat over de laatste drie maanden. Nu het 's avonds langer licht is kan ik eindelijk foto's nemen met de avondzon. Hou jullie vast, er komt een hoop fluo aan te pas. Zolang jullie maar weten dat ik al die fluotinten niet samen draag! Ik hou van kleur - dat weten jullie al lang - en zolang de leeftijd het toe laat - ahum! - draag ik neon :)

Zet jullie schrap want er volgt een serieuze fotoreeks.


 Blazer - DEPT
 Fluo kleedje - H&M

 Tule fluo rok - H&M kids

  Hemdje H&M

 Jegging Fluo geel en chevron - Pieces

 Ondertussen zag Sushi dat het goed was :)

 Festivalhoedjes - Action

 Muntgroene T - H&M kids

 Zijden rokje - Pull&Bear


Fluo top - H&M


 Coral kleedje - H&M

 Lichtblauwe jeans Gstar - Fluo roze jegging - Pieces

  Fluo jasje - H&M Kids


 Jeansjasje - H&M Kids

 Camouflage sjaal - Vero Moda

Neon coral sjaal - Twins Fashion

 Fluo Star sjaal - Twins Fashion

 Boots - Stradivarius


 Zijden rokje - Pull&Bear

Zo, dat is aardig wat geshopt de afgelopen maanden... Wat ben ik blij dat het mooi weer is nu, eindelijk kan ik deze babies aandoen! Ze hangen al zo lang in mijn kast :) Maar ik denk wel dat ik ondertussen genoeg zomerkleren heb. Tijd om de kasten eens uit te rommelen en misschien een blogsale te organiseren :)

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. Oelaa, zo leuk geshopt ! Die blazer van DEPT is gorgeouuusss!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh my ik zou alles gewoon in mijn kleerkast willen! vooral die botten, ik zoek al eeuwen naar platte botjes en nergens vind ik dat perfecte paar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, die laarzen zijn prachtig! ik had onlangs zulke vast bij zara kids voor esmée maar ze wou ze niet :((
  ik ben ook helemaal into fluo maar dat wist je al :) enne die blazer van dept vind ik top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt leuke dingen gekocht ! En yay voor chevron printjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten echt leuke dingen tussen! Zoals die jeggings bijvoorbeeld! Good job! :d

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie shoplog! De blazer van DEPT en het H&M hemdje in de vijfde foto zijn mijn favorieten. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!