Rituals' Biggest Store Opening

Gisterenavond vertrokken MH en ik richting Antwerpen voor de opening van de grootste Rituals Store ter wereld. We parkeerden de auto veilig en wandelden met het zwoele zomerweer richting de Meir. De muziek loeide door de straten naarmate we dichter kwamen. Heerlijk toch die warme zomeravonden. Er was veel belangstelling rondom de winkel van de vele voorbijgangers.We werden ontvangen door twee prachtig opgemaakte Geisha's die ons besprenkelden met Happy Mist. Ik betrapte mezelf erop dat ik de hele avond aan mijn polsen zat te sniffen. Het werkt, want ik haal die Happy Mist zeker in huis!


De winkel is prachtig en inderdaad REUZE groot. Je hebt er alle afdelingen van body tot hair van soulwear - yogabroekjes en badjassen - tot babyslabbetjes. Ik wist helemaal niet dat Rituals zo'n groot gamma had. In Kortrijk is er een Rituals maar daar vind je volgens mij alleen een beperkt gamma. Ik zag ook verschillende lekkere soorten thee en leuke kaarsen voor op het terras. Midden in de winkel staat een prachtige bloesemboom. De geuren, de muziek en het personeel zorgen voor een ontspannende shopervaring.
 

Achteraan in de shop is er een heuse make up corner. Je kan er plaats nemen in hoge regiseurstoelen en er je make up laten doen of een ontspannende handmassage ondergaan. Ik ben al even fan van de make up van Rituals en wilde echt mijn make up laten doen op Oosterse wijze, maar de wachtrij was zo lang dat ik dan maar vaan de Sake en Sushi's ben gegaan :) Ook Raymond Cloosterman - oprichter van Rituals - was gisterenavond aanwezig en open voor conversatie, die Hollanders toch :)


Na een aangename babbel met Evelien van UPR en nog een lekker glasje cava keerden we terug huiswaarts met een leuke Rituals Goodiebag! Meer daarover in een volgende post. Ik weet alvast waar ik zeker langs ga bij een volgend bezoek aan Antwerpen!

Rituals - Leysstraat 17 - Antwerpen - www.rituals.com

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Ik had je gisteren gezien in de winkel maar je was al weg toen ik dag wou komen zeggen. Volgende keer beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah nee! Zo jammer! Ik heb je niet gezien!!!

   Verwijderen
 2. Ooh leuk zeg ! Ga zeker eens langsgaan de volgende keer in Antwerpen. God I love Rituals <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kon er jammer genoeg niet naartoe want ik had examen die dag :( zag er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ik wist da weer nie :( en ik hou zo van rituals, net nog iets gekocht weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!