Yves Rocher Beauty Night

Vorige week was het zover, hét blogevent van Yves Rocher in Kortrijk. Stéphanie, de PR-vrouw van YR België én tevens een goede vriendin van me, had de hele avond in elkaar gestoken. Rond zeven uur kwamen Jemke aka The Style Avenue en ik samen aan.

Alle make up stond al mooi uitgestald en ik zag meteen Sofie van Muffins at Tiffany's glimlachen naar me. Wat is het leuk van medebloggers eens in het echt te mogen begroeten.


Eens we compleet waren gingen we van start en Leonie was slachtoffer - ahum, lucky girl - van dienst om de gelaatsverzorging in de cabine achteraan te ondergaan. Wist je trouwens dat elke Yves Rocher winkel een schoonheidsintituut heeft? Je kan er alle verzorgingen laten doen - van make up tot massage - heerlijk toch?

We kregen tijdens Leonie haar verzorging de volledige uitleg van de gebruikte producten, die we achteraf konden testen in de winkel. Wat was ik jaloers dat Leo daar lag te genieten...

Eens haar behandeling achter de rug was, keerden we terug naar onze stoeltjes en moesten we ons démaquilleren. De één was al wat gewilliger dan de ander om de make up af te doen, maar hey, als je voor zo'n event een half uur voor de spiegel staat en dan meteen je werk er terug mag af doen, begrijp ik de aarzeling :)


Hoe dan ook, ondertussen testten we de verschillende make up removers van YR. Ik ben fan van hun miscellaire water - ik schreef hier al eens een blogje over - maar ook hun twee - in - één oogmake up remover scoorde goed!

Ook hier was Leonie de uitverkorene - the girl deserves it - en werd de make up stap voor stap op haar toegepast door schoonheidsexperte Lu. Ondertussen mochten wij op elkaar oefenen. Ik nam Maxine - zus van Leonie en blogster van Fashionable&Lovable - onder mijn hoede.

We werden ondertussen lekker verwend met heerlijke sushi en kregen tips and tricks over de make up producten van YR. Ik was verbaasd over de grote keuze oogschaduwkleurtjes. Je kon eindeloos combineren. It felt like paradise.

We sloten de avond af met heel wat getetter tussen de bloggers en kregen een overvolle goodiebag mee naar huis met zowel skincare als make up. Binnenkort volgt een blogje en een filmpje hierover. De avond was meer dan geslaagd. Ik hoorde Stéphanie zeggen dat ze deze Beauty Night nog zal organiseren in andere steden en ik kan dit alleen maar toejuichen!

Nogmaals een dikke merci aan Mieke en Lu - de schoonheidsspecialisten - en aan Stéphanie natuurlijk voor de goede organisatie. Het was top!


 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Aiii zoo jammer dat ik er niet bij kon zijn :( stupid work !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was inderdaad een hele leueke avond! And it was nice to meet you :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!