I'm not feeling the Christmasvibe - Lifestyle

Het is het eerste jaar dat ik helemaal niet in de Kerstsfeer zit/zat. Dat heeft vast te maken met het lenteweer en let op je hoort me helemaal niet klagen, want de lente is mijn favoriete seizoen! Voor mij hoeft die strenge winter er helemaal niet meer aan te pas te komen in 2016!

Nu ik toch niet in de Kerstsfeer zit, ben ik al volop in de Spring Cleaning vibe en haalde ik mijn Kerstboom op Kerstdag al naar beneden. Het is het laatste jaar dat ik een echte boom zet. Ik ben die naalden kotsbeu en Sushi verspreidt die met haar wilde ravotavonturen overal in mijn appartement. Bah! Volgend jaar zorg ik voor een leuke sfeer in huis zonder Kerstboom.

Ik scoorde ondertussen een Monstera in Dille en Kamille, wat ben ik blij, deel één - en het gemakkelijkste deel - van de livingroom make over is een feit.


Ook de rest van de living kreeg al wat spring feeling met nieuwe kussens en wat leuke accessoires. Ik ben helemaal gek op planten en dat wist ik eigenlijk niet tot ik aan mijn minimalistische levensstijl begon. Ze fleuren de ruimte op zonder rommelig te zijn en geven je frisse lucht. Het heeft zo'n clean feeling and I love it.


Buiten het neerhalen van de Kerstboom, gaf ik mijn appartement een hele goeie poetsbeurt om het nieuwe jaar fris en licht in te zetten, Marie Kondo heeft haar werk goed gedaan en ik kan niet stoppen met de boel te declutteren. Jullie mogen je dus nog aan een resem blogposts en video's verwachten van mijn minimalistic proces, want ik ga er lekker mee door in 2016!


Laat die lente maar komen, ik ben er helemaal klaar voor, ik verlang al naar lekker fruit en lichte maaltijden, langere dagen en vooral mijn eveningruns langs de Leie als de bomen in bloei staan. En jullie, zijn jullie dit jaar helemaal in Kerststemming?


2 opmerkingen

  1. Oh, ik dacht dat ik de enige was! Ik had op kerstdag ook al behoefte om de kerstboom gewoon terug naar de zolder te doen (wij hebben een valse, maar zo mooi is dat toch ook niet...) maar ik probeer nog nét vol te houden tot 1 januari. Tegen mijn goesting, want hij staat volledig in de weg van mijn opruim- en schoonmaakdrang! Ik heb dit jaar eens 2 weken kerstvakantie genomen en ik heb een hele lijst opgesteld met dingen die ik allemaal wil doen. Zo heb ik op kerstdag alle keukenkastjes uitgekuist en de keuken een mini make-over gegeven, moest gisteren de berging eraan geloven en heb ik vandaag ook weer drie uur zitten poetsen. Alles moet fris zijn! Moét! En ik heb zoveel zin om heel veel ikea dingen buiten te gooien en te vervangen door leukere spullen, maar daarvoor ontbreekt helaas wat budget. Long story short: ik voel het ook! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, ik heb nog geen zin om de kerstboom weg te doen. Maar ja, I love Christmas!

    Nu, Kerst is ondertussen wel voorbij, dus ik ben al wat bezig aan het voorjaar hier. Een weekje verlof betekent eindelijk wat tijd om die klusjes aan te pakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!