On the wishlist #splurge


Ik kan Madame Westwood geen ongelijk geven, al zou ik dat twee jaar geleden zeker wel gedaan hebben. Na het serieuze declutteren en minimaliseren van mijn persoonlijke bezittingen ben ik vastbesloten voor de juiste items te kiezen.

Dat heeft niet alleen met fashion te maken, maar ook gewoon in het dagdagelijkse leven. Ik kies nu voor 1 pakje van de beste buffelmozzarella in de supermarkt, waar ik vroeger gewoon random 3 zakjes in mijn kar smeet van het "gewone" merk. Ik geniet zoveel meer van de juiste aankopen en heb zelden nog een miskoop.

Mijn hele koopgedrag is dan ook veranderd na het lezen van Marie Kondo haar twee boeken (Opgeruimd en Spark Joy). Het is niet zo dat ik uitsluitend voor de super-de-luxe zaken kies, nee, helemaal niet, maar ik neem niet zomaar meer iets mee waar ik niet echt een nood aan heb. Zo gebeurde dat vaak in Action. Ik ging er binnen om vuilzakken en kwam buiten met batterijen, wasverzachter, kapstokken, een speeltje voor Sushi, ...

Ik probeer ook meer te verlangen naar bepaalde items, vroeger was ik de impulsaankoper. Vandaag nog was ik aan het surfen op het web om een sterrenkijker te bemachtigen. Ik zag er een niet al te dure van National Geographic... Ik zou hem zo'n twee jaar geleden insta in mijn winkelwagen gedropt hebben. Vandaag nam ik de tijd verschillende reviews te lezen over de verschillende soorten telescopen om zo tot de conclusie te komen dat die NG telescoop helemaal niet was waar ik naar zocht.

Het is een lange intro voor mijn wishlist, ik weet het, maar ik wil even verduidelijken hoe ik was en wat ik ben geworden. So anyway... Without further ado, here is my wishlist of the moment.
Calvin Klein Undies

Loungewear voor in huis. Als ik thuiskom (zoals zoveel dames onder ons denk ik) wil ik het liefst mijn workwear uitgooien en iets lekker comfy aantrekken. Comfortabel moet zeker niet gelijk staan aan ugly sweaters en uitgetrokken sweatpants. Ik wil er thuis ook leuk uitzien maar dan wel super comfortabel. Ik ben niet één van die vrouwen die het liefst zonder bh rondloopt, ik heb wel graag een
beetje support voor "the ladies" daarom zijn deze undies van Ck een leuk alternatief. Nu nog een leuke yogapants en een hippe sweater en ik ben helemaal loungeproof.


Adidas Striped Sliders

Onder de loungewear maken deze sliders mijn outfit helemaal af. Ik draag gewoonlijk easy bamboo flip flops van de H&M die ik elk jaar opnieuw koop, want na een goeie zes maanden zijn die helemaal uitgedragen. In plaats van die cheapass (maar daarom zeker niet slechte) flip flops, ga ik deze keer voor iets meer sustainable. Deze Sliders zijn ondertussen al in bestelling bij mijn goeie vriend Geoffrey van de Numnut Sneakershop in Kortrijk. Tegen eind september zou ik ze mogen ophalen, dus dat is item nummer één dat ik zal kunnen schrappen van mijn wishlist.


Calvin Klein Sweatshirt

Eén van mijn favo youtubers Use Less  (een Scandinavische Schone) heeft deze sweater al in zoveel video's gedragen, dat ik er plots een ongelooflijke drang naar heb deze ook aan te schaffen. Ik vond hem op asos.com voor €120,00 mar bij het verder zoeken zag ik hem bij Zalando voor €99,95 staan. Opletten dus als je bepaalde merken bij asos.com zou bestellen!Black Woolen Hat

Ik droeg mijn fedora hoed zo vaak deze zomer dat ik er ook eentje voor de winter wil. Liefst een leuke zwarte, met een brede boord. Hij mag best wat cowboygehalte hebben, zolang het uniforme look blijft. 


Adidas White Tee

Ik ben normaal niet zo into brands & graphics op Tshirts, maar in some way trekt deze mijn ontzettend aan. Het is misschien omdat ie black & white vibes heeft, ik weet het niet, maar deze mag best in mijn kast liggen deze herfst.


Celestron Astromaster 70AZ

Last but defenitly not least, de Astromaster sterrenkijker. Deze beauty is het helemaal. Wie het misschien niet weet, ik ben amateur astronoom (a-hum!) en verzot op het heelal. Met dit toestel kan ik ons sterrenstelsel waarnemen bij klare hemel en er zelfs foto's van nemen! Aaaaahhhh, wat verlang ik naar mijn eerste echte telescoop. Voorlopig is deze mijn favoriet, maar mijn research is nog niet ten einde. Ik blijf zoeken naar een goeie prijs/kwaliteits verhouding bij een telescoop die aan mijn verwachtingen voldoet. Ik kan niet wachten tot ik Saturnus met zijn ringen kan bezichtigen uit mijn appartement! 


Wat staat er op jouw wishlist? Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!