Wednesday What To Eat? Courgetti - Low Carb - YouTube

Ik moet eerlijk zijn met jullie, ik heb het even laten hangen op Low Carb vlak. Ik was zo druk in de weer de laatste maand - het was mijn verjaardagsmaand én de foor stond in stad - dus het hele Low Carb gebeuren liet ik even voor wat het was en ik ging zo af en toe eens iets HIGH Carb halen op de foor... Bad, bad, bad, bad girl!!!

Zo zie je maar, zelfs na 7 maand kan je even het gevoel hebben van FOERT! Maar je voelt je meteen moe worden en je krijgt een opgeblazen gevoel, je voelt je gewoon niet meer goed in je vel. Ik dacht na een kleine twee weken, STOP! Ik wil me terug kiplekker voelen in elke outfit - niet dat de kilo's er zo weer aankomen, maar in het begin gaat het traag en voor je het goed beseft... BAF! Terug bij af... 

Dat wilde ik helemaal niet, dus zette ik er mijn verstand weer op en ging een week geleden weer van start... Of beter zette ik gewoon door aan wat ik die vele maanden geleden begonnen was.

Na amper een enkele dagen was ik weer helemaal in mijn doen en was het opgeblazen gevoel weg. Ik voel me ook terug fit en kan na het werk nog hele opdrachten verzetten. Aaaaahhh, dat is het gevoel dat ik gemist had! Het voordeel van de Low Carb lifestyle is dat je zo de draad weer oppikt en dat heb ik dan meteen gedaan eens de kermis Kortrijk verliet. Ik ben zo blij met wat ik al bereikt heb, het zou toch maar jammer zijn van de boel nu te laten hangen he! 

Dus vandaag deel ik met jullie een easy-peasy-low-carb-receptje dat klaar is binnen de 10 minuten en heerlijk smaakt! Sit back, enjoy and give me a thumb up! ;)


2 opmerkingen

 1. Sofietje!
  Ik heb 2 vraagjes ;)
  Ten eerste: wat is het nut van dat roostertje in je pot met courgetti?
  En tweedes: waar heb je dat kettinkje gevonden met dat staafje? Ben daar al een tijdje naar op zoek... :p

  Denk dat wij hier één dezer dagen ook wel eens het receptje maken 'cause it looks yummie!! ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super filmpje! En ik ben zéér content dat járenlang een "goed voorbeeld" geven uiteindelijk werkt...
  Finally she cooks!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!