The Big Bang - euh - News!


Eindelijk, EIN-DE-LIJK, kan ik jullie mijn grote nieuws verklappen... Man wat ben ik verheugd om deze post te schrijven. Wie mijn blog regelmatig leest, weet ondertussen al lang wat voor een make up geek ik ben. Het is een passie, en passies lieve mensen, die moet je voeden...

Ik volgde zo'n dikke 3 jaar geleden een opleiding als Allround Make Up Artist en ben kort daarna beginnen bloggen. Ik wilde mijn knowhow zo graag delen met al wie het lezen wil. Tot op vandaag blog ik regelmatig over producten en tricks die onlosmakend zijn van alles wat met beauty te maken heeft.

Hoewel bloggen een grote bevrediging geeft, wilde ik nog meer doen. Ik droom al lang van een eigen make up store met alles erop en eraan. Ik schreef er trouwens ooit een blogje over - lang geleden.

Ik bekeek deze zomer tijdens mijn verlof menige YouTube video's van favoriete beautyguru's. Er liep een soort van TAG-video - Draw My Life - waarin de inmiddels bekende YouTubers hun leven uit de doeken deden aan de hand van tekenen. Julia Graff aka MissChievous heeft me echt gepakt met haar verhaal. Op het einde van haar filmpje herhaalde ze meerdere keren dat je je passie moet volgen en je dromen zelf moet waarmaken. Ik bleef enkele minuten staren naar mijn tv eens het filmpje uit was. Ze had gelijk, ze had potvolkoffie - ik wilde een ander woord gebruiken maar misschien toch beter de potvolkoffie if you know what I mean - gelijk!

Eens mijn verlof afgelopen was, stapte ik vol goede moed - en met een heel klein hartje - richting mijn GROTE baas - mijn vader voor wie het nog niet wist :) Je gelooft het misschien niet, maar ik heb er soms meer schrik van dan ik van voorgaande bazen had en dat voor zo'n klein ventje (sorry papa). Ik kaartte mijn idee aan en de komende twee maanden moest ik een volledig financieel plan en methode op papier zetten. Ja ja, bij de papa werken wil niet zeggen dat alles zomaar vanzelf gaat :)

Na enkele weken hard zwoegen en goed overwegen, stapte ik met mijn plannen richting the BIG boss - ik blijf er maar mee lachen, maar het is omdat ik hem zo graag plaag/zie - en schetste mijn dromen. En toen - na een lange stilte - zei hij: GO FOR IT! Je weet niet hoe gelukkig ik toen was en nu nog altijd ben!


Om het nu eens heel duidelijk voor jullie te maken, ik begin geen eigen winkel, maar Msaprilfish krijgt een vaste plaats in onze winkel Byttebier. We creëren een beautydepartment genaamd Msaprilfish by Byttebier

Je zal er make up en skincare maar ook fashionaccessoires en juwelen vinden! Het wordt een vrouwenparadijs! We gaan voor merken die je niet gemakkelijk kan vinden op de Belgische markt zoals The Balm Cosmetics, Cowshed, Durance, Models Own, Filosofille, OPI, Bdellium Tools, Dolly Bow Bow, Sleek, NYX Cosmetics, Wet 'n Wild, Raw Scincare, Real Techniques en ga zo maar door. Maar buiten het verkopen van deze leuke goodies, ga ik ook workshops geven. Ik zal jullie - of wie het leren wil - in simpele lessen de tips&tricks van make up leren. Denk maar aan flawless foundation aanbrengen, een smokey eye of day to night look. Wat er ook gevraagd wordt, daar ga ik voor.

We zitten nu nog maar net in de startblokken en er moeten nog veel goederen binnenkomen, maar in een dikke maand zou Msaprilfish by Byttebier een feit moeten zijn.

Zo dat was een hele boterham, nietwaar? Ik hou jullie op de hoogte met Instagram, Facebook, Twitter en deze blog over de verdere ontwikkelingen maar wie nu al eens een oogje wil binnenwerpen, kom langs! Vandaag stallen we de eerste producten uit en hopelijk volgen er nog leuke leveringen deze week!

En? Wat denken jullie ervan? Ik ben echt benieuwd naar jullie feedback!


16 opmerkingen

 1. Vaste klant? CHECK!!!! :)
  Ben super blij voor je, en stiekem ook voor mezelf, want het zijn stuk voor stuk merken die ik maar al te graag in de winkels wil zien liggen! ;) :D You go girl!!! Meer van dat! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoah! Proficiat Sofie! Ik dacht wel dat er iets in deze richting zou verschijnen op je blog! Ik zeg het nu al, ik ben reuze geïnteresseerd! Vooral voor de workshops sta ik te popelen! Ik zag al je IG foto met Nyx en wilde meteen de winkel binnenspringen! Veel succes en tot binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. congrats sweetie! je zal dat supermega goed doen! Altijd paraat voor hulp als je het niet meer alleen aan kan ;-) hihi Go for it, indeed! je verlangt er al zo lang naar, ben zo gelukkig voor je! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat dat is supergoed nieuws! Ik kom zeker eens langs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een superdikke proficiat Sofie! Ik spring zeker en vast eens binnen om je nieuwe paradijs te ontdekken! Wat een fantastische realisatie van je dromen! Keep going girl! Kan me voorstellen dat het enthousiasme gewoon van dat financieel plan af spatte :-) Denk dat ik misschien beter ook eens dat filmpje bij me laat doordringen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit nog steeds met een glimlach tot achter mijn oren :)

   Verwijderen
 6. Proficiat! Geen mogelijkheid om Bare Minerals in je gamma op te nemen? Ik moet voor die producten ofwel naar Frankrijk ofwel naar Nederland. Hier nergens te krijgen. Is echt topkwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaahhhhh! Ik geloof dat jou vaste beautystek bij Byttebier ook mijn vaste stek wordt om beautystuff te shoppen!! Dit wordt een openingbaring, DE hotspot volgens in Kortrijk en omstreken voor beautylovers, dit is wat we nodig hadden hier! En wat een lijst met merken, LOVE LOVE LOVE !!

  Dikke proficiat ! Ik denk dat je mijn held bent!
  Deze maand zal te lang duren, ik kijk er zo naar uit! :D

  xo Tessa

  p.s: Reageren lukt weer en je leuke lay-out is terug, dus dat is toppie! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Sofie ! Superleuk dat je er voor gaat ! Het zijn allen leuke niche merken, ik hoop van ganser harte dat het een groot succes zal worden ! Nu moét ik gewoon eens tot in Kortrijk komen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes Sofie! Ik kom zeker eens een kijkje nemen in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!