10 Things That Rocked My Week #3

Het is weer even geleden dat ik dit topic aan bod liet komen. Ik scrolde even in mijn foto's van de afgelopen weken en pikte er mijn tien favoriete items uit.

In de koudere maanden maak ik mijn appartement graag gezellig. Zodra ik thuiskom gaan de gordijnen dicht en de kaarsen aan. Ik trek dan een warme sweatsuit aan en ga languit in de zetel zitten met mijn Macbook en Appletv. Heerlijk!


De nieuwe homedeco collecties komen binnen in de winkel en daar ben ik zo blij mee. Ik krijg dan meteen de kriebels om mijn hele huis te veranderen. Bloomingville is zo één van die hippe Deense merken waar we vaak aankopen. Time for fall, time for change!


Msaprilfish by Byttebier krijgt stilaan vorm in de winkel. We kregen al leveringen van Sleek, Wet 'n Wild en Cowshed. Binnenkort krijgen we nog een hoop leuke merken erbij. Maar ik zet het meteen op de blog als dat zover is!


My good friend Leo - Marie-Léonie Stock - trouwde deze zomer in de Provence en ik deed haar wedding make up. Ik kreeg deze week deze foto doorgemaild van haar. Leuk om mezelf aan het werk te zien. 


Deze Bambiketting van &Klevering Amsterdam is right up my alley!


Ik kreeg vorige week deze leuke sjaal toegestuurd van Deense merk Selected. Het merk staat voor een cleane, strakke look met edgy details. Ik ben alvast fan en de sjaal is superwarm. 


NYX Cosmetics zette vorige week mijn Instagramfoto op hun FB-page en vermelde mijn naam. Ik werd er even helemaal warm van en kreeg tal van leuke reacties door hun initiatief!


De producten blijven maar toekomen voor ons nieuw beautydepartement in de winkel. Veel werk maar zo leuk om uit te pakken. Cowshed is trouwens een ongelooflijk hip merk met een hele leuke filosofie. Ik blog er volgende week over! 


Niet alleen de Denen, maar ook de Hollanders zijn hipper dan hip met hun decoratie. &Klevering Amsterdam heeft leuke Bambi's en windlichtjes in hun assortiment deze winter. 


  En tot slot kon ik vorige week een nacht niet slapen, in plaats van de hele nacht te woelen in bed, ben ik maar opgestaan en testte ik wat nieuwe producten uit voor de blog. Wat ben ik toch een nachtraaf...

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Leuke foto's :-) ! Ik steek ook altijd veel kaarsen aan van zodra het herfst is. Zo gezellig he :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi telefoonhoesje! En die bambie? I want it :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!