Oh Baby It's Cold Outside

Brrr... het is echt wel frisjes geworden hé, om maar te zwijgen van écht koud! :)

In mijn hevige kast-uit-ruim-actie, een activiteit die ik eens per seizoen uitvoer, ben ik iets te wild geweest. Ik keek zo uit naar de zomer, dat ik afgelopen lente veel te veel dikke truien de ga-naar-het-goede-doel-zak heb ingekieperd. Gevolg... ik heb veel te weinig dikke truien deze winter :(

Geen nood, ik ging deze middag op stap op zoek naar ALLEEN dikke truien, dat was het plan! :) Maar ja, op weg naar de Zara en H&M kwam ik langs het kruidvat voorbij... Toch nog even een kijkje nemen? Wat had je gedacht, natuurlijk ben ik binnengesprongen.

Ik zag de afgelopen week veel blogs over de Circus Circus collectie van Essence... Toch ook eens proberen, niet?


Ik heb nog geen tijd gehad om de producten te testen, maar mijn review komt binnenkort online.
Anyway, ik ben aan het afdwalen... dikke truien dus...Ik vond in Zara twee super leuke dikke truien, ahhh, wat verlang ik om die aan te trekken :)


De vieux-rose pull koste € 29,95 en is super-super-super zacht. Laat ons hopen dat die zo blijft na enkele wasbeurten. Ik ben er echt zot op! Zo mooi en comfy :)
De andere pull zag ik op een vriendin van me, en ik was er meteen wild van, ik dacht dat het van een designer was, maar nee hoor, gewoon van Zara en dat voor maar € 49,95. Geloof me, hij is het echt waard. De stof is super, er zit gouddraad door geweven wat een glamour effect geeft. Ideaal om chic voor de dag te komen :)

Op naar H&M, ik vond er de laatste maanden niet echt mijn ding en had dus geen grote verwachtingen... Maar ohwee mijn portefeuille... ik vond er maar liefst 4 leuke truien!


 1. Lekker warm en toch een vleugje glamour door de zilvergrijze gebreide kraag.
 2. Ik kan echt niet kiezen tussen de kleurtjes van de look-a-like Chanel pullekes, dus nam ik twee kleurtjes mee. Ze doen me denken aan mijn Mamie (grootmoeder) die deze droeg vroeger.
 3. Snowflakes baby, je ziet ze overal opduiken met dit winterse weer en ze zijn zo hip! Ik moest er gewoon ook eentje bemachtigen!!
 4. Zoals ik al zei... ik kon niet kiezen tussen alle kleurtjes en jah... roze, do I need to say more?
Om mijn dikke-truien-shopping af te ronden vond ik nog een leuke old-fashioned-scarf in H&M. Warme kleuren voor bij mijn warme haarkleur, ideaal.Nu nog wat outfits samenstellen met mijn nieuwe aanwinsten en I'm good to go!

5 opmerkingen

 1. mooie aankoopjes gedaan! warme truien kun je nooit teveel hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geshopt ! De trui van Zara met die gouddraad in heb ik ook es gepast en was er zot van maar dan toch niet gekocht. Maybe I'll change my mind :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Flink geshopt ! :) Ik vind de truitjes van Zara erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Zara truien zijn echt leuk! Ik moet ook echt eens in winterkleren investeren want al die zomerkleren over elkaar dat werkt op den duur ook niet meer :) Mijn foto's waren genomen aan het museum van schone kunsten in antwerpen :)

  Love, A.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!