Top 10 Favourite Bracelets

Hier ben ik weer met een Top 10 Favourites. Deze keer geef ik jullie mijn favoriete armbanden op een rijtje.

  1. Dit is zeker een all time favourite! Ik kreeg deze Hermès armband van mijn ouders toen ik 16 werd. Ik droeg deze armband dagelijks voor meer dan 4 jaar. Door deze blogpost heb ik hem herontdekt! Ik zal de armband deze winter regelmatig naast mijn horloge dragen. Het is zo'n classic, een echte musthave!
  2. Deze bangle kreeg ik samen met mijn nieuwe rosé-gouden horloge. Vendoux heeft erg mooie en heel betaalbare horloges met bijpassende juwelen. Zeker een kijkje waard! :) Verkrijgbaar bij Byttebier!
  3. Aaahh Barong Barong, ik schreef er al eens een blogpost over. Deze nieuwe hippe bracelets zijn zo easy te mixen met je eigen juwelen. Ook hier liet ik me verleiden door het rosé goud! 
  4. Shambala van Jewelty, in zachte goudtinten. Perfect voor de herfst!
  5. Pearls Pearls Pearls, classic... Deze kocht ik jaren terug bij New Look en ik draag de armband heel veel. De parels en het gouden bloempje passen bij zoveel kleren.
  6. Armband uit de Rio collectie van Otazu. Perfect om een simpele outfit te stylen! Rodrigo Otazu was in zijn jongere jaren model bij Calvin Klein. Door de verre reizen die hij toen maakte, verzamelde hij zijn inspiratie en bracht na zijn modellencarrière een eigen juwelenlijn op de markt. Hij werkt met echte stenen en kristallen.
  7. Ook deze is een stuk uit de collectie van Otazu en perfect voor een daytimelook.
  8. Barcelona! Daar kocht ik deze bangle. Ik weet niet meer precies uit welke kleine shop, maar het was in de Gotico buurt.
  9. Ok, het zijn er twee, ik weet het, maar ik draag ze steeds samen, dus telt het maar voor één stuk, niet? Jammer genoeg is dit Ijslands bedrijf, Resin, failliet gegaan door de zware crisis waaronder Ijsland leed/lijdt. Resin staat voor hars en daaruit zijn deze armbanden gemaakt. De binnenkant is bezet met Swarovski kristallen en bladgoud. De zilverkleurige bestaat ook uit deze kristallen en witte hars. Heel mooi en zoooooo veel sparkle (wat je niet ziet op de foto) het enige nadeel is, als de armband op de grond valt, is hij is duizend stukjes. Jaja, hars is breekbaar en ik heb het geweten! Ik liet er ooit eentje vallen :'(
  10. Ik noem deze mijn gladiator-armband, het doet er me zo aan denken. Souvenirtje uit Barcelona!

 Volgende week mijn Top 10 Favourite Earrings. Oooooh, dit zal een moeilijke worden! Ik heb namelijk zoooooveel oorringen die ik zo graag draag... I'll have a struggle writing that blogpost! :)

See you next time!
2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!