Barong Barong Giveaway

Ook de Sint kan voor één van jullie een extra cadeautje in het schoentje leggen! De Barong Barong Lucky Pocket Size.


Dit bandje bestaat uit roze zijde afgewerkt met roze gouden bolletjes. Super hip en perfect te combineren bij je horloge of andere armbandjes.


Wat moet je hiervoor doen om dit te winnen? Drie kleine dingen!

 • Like me on facebook: klik hier en klik op de "vind ik leuk" button op mijn pagina.
 • Follow me on Twitter: @MsAprilFish en druk op de "follow" button.
 • Post a comment below: Laat me onder deze post weten waarom net jij die Barong Barong in de wacht wil slepen!
That easy!  De wedstrijd gaat vanaf nu in tot en met 6 december. De winnaar wordt op 7 december bekend gemaakt op mijn blog! Deze giveaway is internationaal, dus iedereen kan meedoen!

Veel succes!!

6 opmerkingen

 1. okee, dan ben ik maar de eerste.
  ik zou dit wel zien zitten als extra verjaardagscadeau voor mijn zus. ze verjaart op sinterklaas, dus om op te vallen tussen alle geschenkjes is zo'n mooi armbandje een goede keuze (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Because I'm always here ... (zie kaartje)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef het toe, ook ik ben een accessoires-addict! Sinds het begin van de herfst ben ik helemaal fan van gouden accessoires! In tegenstelling tot zilver creëer je met gouden accessoires een veel warmere look. 2 Maanden geleden kocht ik een paar schitterende gouden oorringen die ik nu bijna dagelijks draag. Vorige week vond ik een gouden sjaal...
  Een armbandje met gouden detaillering zou gewoon perfect zijn om mijn outfit helemaal AF te maken en om schitterend de feestdagen tegemoet te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou de armband super graag winnen. Ben al een Barong Barong fan van het eerste uur maar het paste niet in mijn financieel plaatje. Winnen zou dit natuurlijk direct oplossen! En dit armbandje zou zo fantastisch combineren met de mooie oorbellen van bij Zalia die ik kreeg van een super lieve vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet dringend een collectie armbandjes starten om samen met mijn horloge te dragen en dit armbandje van Barong Barong is volgens mij de ultieme start! :) (de kleur van de armband past trouwens perfect bij de layout van je blog, maar ik neem aan dat dit louter toeval is? :))

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!