Statement legs #fashiontights

Vandaag nog eens een fashionpost! Het is al zo lang geleden en ik wil jullie mijn favoriete falltrend niet onthouden.

Deze herfst met het soms oh-zo-druilerige weer wil ik me niet steeds in een jeans met een gebreide pull wikkelen. Het voordeel is dat we in La Cantine een open haard hebben (gashaard wel te verstaan) en ik kan dus best iets lichter gekleed gaan werken. Vandaar de statement panty's!

Mijn fall wardrobe bestaat dit jaar vooral uit leuke kleedjes waar ik verschillende speciale panty's onder draag. Ik kwam zo op de site van Hunkemöller terecht én er is nu een tijdelijke actie waarbij het derde artikel gratis is. Mooi meegenomen dus!

Hier even mijn favorieten op een rijtje...


Deze animal print vind ik helemaal de max. Ik zou deze combineren met een effen kleedje om zo de panty's helemaal tot zijn recht te laten komen. Leopardprint is elke herfst (of eigenlijk bijna elk seizoen) erg in de mode, maar zo is de trend een stuk subtieler. Love it!


Maar deze fishnet Zig Zag is alles behalve subtiel! Het geeft je outfit meteen een andere stijl. Een beetje edgy en rock 'n roll. Helemaal mijn ding... Ik ga zo een jurkje of een rokje dat al jaren in mijn kast ligt een hele andere look geven. Very instagram als je het mij vraagt ;)


En toen viel mijn oog op deze. Op de foto zie je er niets speciaals aan, maar deze Denier 15 is anti-ladder! Ja je leest het goed, anti-ladder. Als dat geen wish come true is :) Deze panty heeft een ladderstop in de nylon verwerkt! Dat zorgt voor een grotere duurzaamheid, echt iets wat ik graag hoor. Zo gaan mijn effen panty's niet na elke werkdag de vuilbak in.

De rest van de beenmode collectie kan je nakijken op de site van Hunkemöller, er zijn nog tal van andere stijlen te vinden aan betaalbare prijzen! Soms wel erg gewaagde soorten voor de durvers maar ook dikkere panty's voor de koudere dagen.

Ik was echt aangenaam verrast hun collectie beenmode te ontdekken!
Gaan jullie voor statement legs deze herfst?




Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!