Pimp Your Sneaks

Bij mijn bezoekje aan Hema vorige week kwam ik deze leuke veters tegen. Ideaal om je oude sneakers nieuw leven in te blazen!Ik gebruikte mijn All Stars - die ondertussen méér dan 10 jaar oud zijn en ja, je kan het er wel wat aan zien - om de veters uit te testen. Maar ook in je wegde sneakers kunnen de veters een oomph geven aan je outfit, het is maar hoe je het combineert. Deze zomer zal fluo al om onze oren slaan... Wil je trendsetter blijven, pas dan maar een klein fluoaccentje toe in plaats van grote vlakken!Ik denk dat de veters nog geen € 3,00 per paar kostten, maar in mijn opruimbui van dit weekend heb ik het kassaticket de vuilniszak ingeworpen :)


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Fantastisch! Ik vind het momenteel nog te koud voor sneakers -bij dit weer zweer ik bij mijn warme botten!- maar eens het warmer wordt, zou ik ze wel eens durven pimpen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uw oude all stars zien er echt direct weer opgefleurd uit :)! En ook tof in die sneaker!

    xx Marie

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!