Chanel Lippies


Achter deze blogpost zit een heel verhaal dat ik jullie maar al te graag wil vertellen... Marie-Léonie - Leo voor de vrienden - kwam enkele weken geleden de winkel binnengewandeld met haar mama en Frédérique. Ze had prachtige lipstick op en ik kon alleen maar kijken naar de roze kleur... Als beautylover in hart en nieren moest ik natuurlijk meteen weten wie zo'n mooi kleurtje had ontwikkeld.

Ze vertelde me dat ze naar een Chanel Make Up sessie was geweest in de lokale parfumerie én natuurlijk met de lipstick en lipliner de winkel was buitengegaan. Ze toonde me de twee producten en hup, na sluitingstijd ging ik meteen Ici Paris XL binnen om deze musthaves aan te schaffen! Het grappige is dat Leo normaal aan mij de trends of tips rond make up vraagt, maar deze keer was het the other way around! :)


Ik zit hier honderduit over de lipstick te babbelen, dit verdient natuurlijk een fotootje zodat jullie ook kunnen oordelen! Voila...
 De verpakking is zoals steeds très chique chez Chanel. De lipliner n°55 bevat ook een slijper - steeds handig alhoewel ik er al een tiental verzameld heb ondertussen... - en de lipstick Rouge Allure n°94 heeft en classy uitstraling. Je moet klikken op de gouden bovenkant en de lipstick springt eruit. Ok, niet springen - ik word weer te enthousiast - maar hij klikt naar boven en dan kan je hem gemakkelijk uit de huls halen. 


De lipliner is intens fuschia waartegen de lipstick een iets blauwere ondertoon heeft met een pearly sheen. Buiten het feit dat je lippen er stralend uitzien en je tanden witter lijken door de blauwe ondertoon, voedt de lipstick je kissable lips!

Wil je eens beautysplurgen? Dan zijn deze twee producten misschien iets voor jou? Of het nu de handtas is of de lipstick, een vrouw verdient een Chanel, point final! :)

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

7 opmerkingen

 1. Ik ben geen Chanelmeisje, maar dit is verdekke een lipstick waar mijn naam op staat. Gorgeous! Ik hou van lipsticks met witte-tanden-effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh the pretty!!! Misschien iets voor als er nog centjes overgebleven zijn na mijn tripje naar Londen... (Who am I kidding, daarvan blijft niets meer over :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben wel een chanelmadam :) ik heb ook een roze! goed idee, ik doe ze meteen op :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh das een mooie ! Lijkt wel iets voor mij ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ga ik ook eens van dichterbij bekijken geloof ik. Ici Paris XL, here I come

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!