My love for Pinterest

Sinds het prille begin van Pinterest was ik al hevige fan... Wie Pinterest nog niet kent - wat me zou verbazen - het laat je toe virtuele moodboards te creëren met je eigen foto's en foto's van anderen. Je kunt zo veel moodboards maken als je wil. Pinterest is vooral geliefd door vrouwen. Voor de vrouwen voor wie dit dus nog onbekend terrein is, ik waarschuw jullie, het werkt verslavend. Uren kan ik doorbrengen met foto's te liken, te sharen en te pinnen. En vandaag - met de bakken sneeuw die uit de lucht gevallen zijn - wil ik jullie mijn lentegevoel even delen aan de hand van mijn favo spring pictures van Pinterest.


Ik hoop echt dat we nu het laatste restje winter gehad hebben... Ik sta te springen om terug vrolijke kleuren te dragen en die dikke truien voor enkele seizoenen op te bergen. Zijn jullie de winter ook zo beu? Wie me wil volgen op Pinterest, feel free to look me up!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Ik heb het ook wel helemaal gehad met de winter. Laat de neonkleurtjes maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, ik kan er ook uren op surfen, al is het wel met momenten. Soms vergeet ik eens dat ik pinterest heb :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty pins!

  Al langer dan vandaag actief Pinterest-lid en trouwe volger van fashionable MsAprilfish! Heerlijke inspiratie...!

  Ik sluit me meteen aan bij je anti-winter-leger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke pins. Pinterest werkt echt wel verslavend! Veel inspiratie, maar ook veel linkjes naar leuke dingen (oh help, waar is mijn Visa? ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!