Supertrash Ghent

Vorige week haastte ik me na het werk richting Gent. Jaja, het was eindelijk zo ver... De grand-opening van de tweede Supertrash store in België. Ook hier staat het walk-in-wardrobe-concept centraal.


Ondertussen is ST uitgegroeid tot een complete beleving. Je vindt er naast hun kledinglijn nu ook lingerie aka Madame Supertrash, parfum aka Phenomenal en bling bling aka horloges. Momenteel kan je de Vintage Americana geïnspireerde collectie - met alle schoenen en accessoires, of course - shoppen!

Op de opening was er zooooo veel volk dat ik de collectie niet helemaal kon bekijken, vandaar dat ik volgende week maandag richting Gent ga om eens op mijn gemak te strollen, passen en ja hoor... vast ook shoppen :)


Olcay Gulsen, eigenares SuperTrash, mag alvast trots zijn. De winkel is een pareltje!
Brandstore SuperTrash Gent, Korte Dagsteeg 35, 9000 Gent, T: 0032 92 33 41 10
Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Dat zag er fijn uit, ik wist niet dat er een was in gent! wat leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit ! De volgende keer in Gent neem ik zeker een kijkje !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze store zit vlak bij mijn faculteit, not good! Maar wel echt super mooie kleren. Toch stel ik me nog steeds vragen hoe het mogelijk is dat dit merk in Nederland gemiddeld 20 euro goedkoper is dan in België. Wat een hoge taksen hebben wij!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!