Eva Daeleman For Vila

Net voor ik op ski vertrok ontving ik nog een leuke verrassing van Vila. Eva Daeleman - jullie kennen ze vast als omroepster op één en van Fabriek Romantiek - bracht de Love Life & Keep Smiling Capsullecollectie in samenwerking met Vila Clothes uit.


De collectie bestaat uit vier frisse silhouetten met tijdloze items en trendy accenten waar je Eva Daeleman volledig in kan herkennen. Ik mag de hot pink blazer de mijne noemen! Vandaag - nu we nog even kunnen genieten van de vroege lente - haalde ik la pièce de résistance uit de kast.Ik combineerde de blazer met een nieuwe lichtroze legging van Pieces en een oude lichtgrijze sweater van Vero Moda. De combinatie van het lichtgrijs en roze geven een echt lentegevoel!


En neen, dit zijn geen Isabel Marants, ik kreeg er al veel vragen over, het zijn de nieuwe wedge sneakers van Noë. Ik kreeg ze cadeau van mama en ben er erg blij mee. Ik kan er een hele dag op werken en de kleur is perfect onder eender welke outfit.

De Eva Daeleman collectie kan je shoppen in de Vila verkooppunten. Voor de blazer betaal je € 79.95. De prijzen van de collectie variëren tussen de € 24.95 en de € 179,95. Zeker de moeite om een Vila store binnen te wandelen!

Nogmaals dank aan Vila en Listenup PR voor deze leuke blazer, you'll see me wearing this all the time :)


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

  1. lucky you, jij hebt hem gewoon gekregen of wa? ik zag hem hangen bij zeb, maar vond hem toch niet mijn ding in real life, maar bij jou staat ie heel mooi! geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke blazer ! Denk dat ik daar toch maar eens naar ga kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je staat er heel goed mee ! En gewoon overall een erg mooie outfit !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!