BIPA - Drugstore Make Up Part One

Zoals ik al schreef in mijn vorige blog bezocht ik de lokale parfumerie - of eerder drugstore - in Sankt Anton. Als trouwe beautyblogger ben ik steeds op zoek naar hidden tresors.


Bipa, je kan het vergelijken met ons Kruidvat alleen meer roze - en om eerlijk te zijn ook overzichtelijker en properder :) Toen ik aan de kassa kwam was mijn mandje volgeladen, ik splits de aankoopjes dus op in verschillende blogs, zodat jullie jullie niet beginnen te vervelen... Niet dat ik denk dat echte beautylovers dat zullen doen, but you never know! 
De Look By Bipa Wet&Dry Compact Powder kocht ik in de drie tinten. Voor winter, lente en zomer dus. De compacts kosten € 3,99 per stuk, hier kan je dus niet voor sukkelen! Een review komt hier binnenkort van op de blog. Het leuke aan de compacts is dat je de poeder ook vochtig kan aanbrengen, hier ben ik erg curieus naar! De verpakking is functioneel en spring colour!Van datzelfde gamma schafte ik me ook de Colour Up Blush aan in Pearly Peach. Ideaal voor de zomer zo heb je een highlighter en blush in één. Ook deze kostte amper € 3,99. Facepicture volgt snel!Laat ons hopen dat de kwaliteit even goed is als de verpakking van deze brushes. Ik liet me hier echt verleiden door de kleur... Typisch. De brushes voelen wel erg zacht aan en zijn uit synthetische haren vervaardigd. Ik kocht de blushbrush voor € 2,99 en de lipbrush voor € 1,99! Koopje. Zag je de verpakking... De borstels zitten individueel verpakt in een zipbag. MAC kan hier nog van leren en dat voor zo'n mini prijs! Ook hier binnenkort een review over.De Lash Unlimited Long Lash Mascara heeft een normaal bortseltje en de kleur is echt gifzwart, just the way I like it. Dit neonkleurtje zie je meteen blinken in je make up bag, dus geen gegrabbel en gezucht :) Ook deze is van de Look By Bipa collectie en kostte maar € 2,99.

Hier hou ik het bij voor vandaag, ik moet alles nog uitgebreid testen en schrijf er spoedig een review over, dus hou de blog in de gaten. Ik deed ondertussen al wat research naar de Bipa producten online. Voorlopig kun je ze enkel shoppen in Oostenrijk maar er komt binnenkort een webshop die worldwideshipping doet online! Whoop Whoop for Bipa!

Enjoy the sun today!


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. De verpakkingen zien er alleszinds erg cute uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige verpakkingen! Wat leuk dat er binnenkort een webshop komt, want ik zou die kwasten en die blush wel willen aanschaffen. Ik ben benieuwd naar reviews. x

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!