Favourite Products Of March: Make Up

Deze maand heb ik mijn dagelijkse make up routine veranderd. Eens je menig make up producten hebt, is dat zeker aan te raden! Plots ontdek ik terug waarom ik bepaalde items kocht en waarom ik er zo gelukkig van word. Benieuwd?Ladyblush van MAC kocht ik onlangs in Parijs. Ik had er al veel goeds van gehoord en dat is hij ook. Deze creamblush breng je gemakkelijk aan, met je vingertoppen of synthetische brush. Je kan de blush geleidelijk aan opbouwen.

Pearl van MAC heb ik al enige tijd en gebruik ik vooral in de zomer. Pearl is een creamhighlighter die je ook zoals de blush kan opbouwen naar gelang je mood. Ik breng deze aan met mijn vingertoppen.


Soleil Tan De Chanel kocht ik op aanraden van de zusjes Pixiwoo. Laaiend enthousiast zijn ze over deze pot. Ok, er hangt een serieus prijskaartje aan, maar ik gebruik hem al geruime tijd en so far nog steeds massa product in the jar! Ik heb het voor de creamproducten deze maand, dat is duidelijk. Sinds ik terug ben van skivakantie is mijn huid redelijk droog en vandaar dat poederproducten een beetje mijd. Breng deze contour aan met een zachte hand, anders kan je er een beetje Oompa Loompa uit zien en dat is alles behalve de bedoeling! :)


De Catrice lipliner in Satin Mauve is mijn meest favoriete nude lipliner ever. Ik gebruik hem bij al mijn nude lipsticks. Buiten het feit dat de kleur perfect is voor mijn lipkleur is hij dan ook nog eens spotgoedkoop! Bonus! Ik vul mijn lippen volledig in met deze lipliner en breng daarboven de lipstick aan.

De Revlon lipstick in Soft Nude is een voedende cremeachtige lipstick in het perfecte nude kleurtje. De lipstick droogt mijn lippen niet uit en heeft een zachte glans. Zodra ik de kans krijg om nog wat lipsticks van Revlon aan te schaffen, doe ik dat meteen. Echt jammer dat Revlon niet zo gemakkelijk te krijgen is in België.Nog een Revlon lipproduct dat me méér dan kon bekoren de afgelopen maand. Wanneer ik wat meer kleur op mijn lippen wilde, gebruikte ik Papaya lipgloss. Deze koraalrode kleur brengt meteen leven in de brouwerij. Een echt voordeel van de gloss, is dat hij helemaal niet plakt. Ik kom gek als mijn haar blijft plakken in een lipgloss :)


Op aanraden van Tanya Burr of beter Pixi2woo kocht ik de Pressed Powder Stay Matte van Rimmel in Sand. Zoals ik al zei, ik mijd de poederproducten de laatste weken een beetje, maar op mijn T-zone wil ik de schijn wel weg en dat doe ik met dit product. In het begin gebruikte ik deze ook boven mijn undereyeconcealer maar daar ben ik van afgestapt want hij kroop teveel in mijn fijne lijntjes. Voor de T-zone is hij wel erg geschikt!

Ondertussen zijn er weer wat nieuwe producten in gebruik en als die me goed blijven bevallen, zullen jullie dat kunnen lezen in mijn favorieten van April!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. Oh, die twee mac producten zijn super mooi ! En al de rest eigenlijk ook hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!