Merci Maman et Papa!

Mijn papa is een echte loopfanaat. Hij begon zijn passie te ontwikkelen rond zijn 35ste meer uit verplichting dan uit ontspanning. In onze familie zitten hartkwalen. Zo stierf mijn grootvader op jonge leeftijd aan een hartinfarct. De cardioloog van onze familie raadde mijn vader aan een sport te gaan doen om het hart gezond te houden en zo was het lopen gestart. Nu is het pure ontspanning en wedijveren geworden en zou mijn papa mijn papa niet meer zijn als je het lopen van hem afnam!

Waarom deze grote introductie? Wel, twee weken geleden was het de halve marathon van Parijs en daar was papa Koen één van de vele deelnemers van. De meesten onder jullie - die mijn mama haar blog volgen - weten dat La Mama zot - en dit is nog licht uitgedrukt - is van Parijs. Ze vergezelde hem dus met veel plezier op loopweekend naar la belle ville. Niet om te lopen, wel om te shoppen.

Toen ze terug kwamen van het sportieve weekend - ja, ook voor mama, want shoppen is sportief! - kreeg ik enkele leuke cadeautjes. Ze denken toch altijd aan mij :)


Merci - de grote tegenhanger van Conceptsttore Colette - in Parijs staat bekend om zijn leuke musthaves. Zo kreeg ik een leuk retro valiesje om hebbedingen zoals zonnebrillen of sjaaltjes in op te bergen. Het staat mooi en is praktisch. Ik zal het gebruiken om mijn nog te reviewen producten in te bewaren in de blogkamer.


Toen ik het openmaakte zag ik nog 3 rolletjes Washitape - een van mijn dada's op dit moment - een leuke blognotitieboekje en hoe kan het ook anders... Een fluoroze stiftje! Wat een leuke attentie, een dikke Merci aan mama en papa!


En toen mama in de Bon Marché aan het strollen was, kon ze deze iPhone 5 cover niet laten liggen - ze kent mijn voorliefde voor Marc Jacobs iPhone/iPad/Mac toebehoren.De cover is vervaardigd in een kunststof die niet supersoft maar ook niet superhard aanvoelt, het zit wat tussenin. De kleuren zijn op de foto iets feller dan het er uitziet, but you get the idea!

En als kers op de taart, kreeg ik de amper anderhalf jaar oude Macbook Pro van de papa omdat hij weet dat ik me er op dit moment geen kan veroorloven - alleen wonen, het leven is zo duur! - en omdat hij liever een Macbook Air heeft om overal mee te zeulen! Als je spreekt van eens lekker verwend te worden, wel ik mag echt niet klagen!

Bij deze een ongelooflijke, welgemeende en dikke MERCI mama en papa, jullie zijn voor mij de beste ouders! En neen, niet alleen omdat ik net strontverwend werd! :)


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Wat lief dat ze die dingen voor je hebben meegenomen en dat je de MacBook pro van je paps mag hebben. Dat hoesje van Marc by Marc Jacobs is echt heel erg mooi! -x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh! Amai, zeg, Sofie, je bent nogal in de watten gelegd! :)

  Wat een mooie koffer!! Dat schriftje van Hay, dat heb ik ook in muntgroen, I love it! Het doet me trouwens denken aan die geperforeerde tassen bij jullie. :)
  En washitape. Ik zou mij daar blut aan kopen. Die met de bolletjes pronkt ook op mijn bureau. :)

  Tiens, ik zal toch eens die Marc Jacobs hoesjes moeten bekijken wanneer ik een nieuwe iPhone koop. Ze zien er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh das echt wel lief van je ouders ! En nu kan je je geld weer aan wat anders uitgeven ;-) !

  Enfin, moet het mij niet vertellen dat alleen wonen duur is. Die Chanel 2.55 is nu helemaal years away !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super! wauw! leuk hoesje, leuk valiesje... toffe pee's heb je ! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi :-) ik zou ook wel zo verwend willen worden... en jip, het leven is potverdikke duur!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!