Eat That Mr. Winter

Toen Frank Deboosere gisteren het slechte nieuws meedeelde - we hebben het einde van de winterprik nog niet gezien - dacht ik ver dat ik het kreeg... Kotsbeu ben ik dat weer - ik ben niet alleen, ik weet het - want elke morgen vind ik mezelf weer voor de kleerkast met de vraag: Wat ga ik nu weer aandoen...Als verzet tegen de koude besloot ik toch iets kleurig aan te doen. Vorige week in Pull & Bear vond ik deze Indian-Bohemian-noem-het-wat-je-wil-ketting. Voilà, eat that Mr. Winter! 


De ketting bestaat uit parels, chains en leder. Structuur alom dus, klein nadeel... Hij weegt een ton - ok, dat is misschien overdreven! Maar voor € 19,90 heb je veel bling bling! 


Nu nog het ideale hemdje vinden om deze ketting op te dragen en laat ons hopen op zonnestralen en warmte! Zitten jullie ook al in HET VERZET? Of kunnen jullie de koude temperaturen nog trotseren?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. ik ben ook rebels en draag kleur, nondedju! :-) Gorgeous ketting is me dat! zal je zeker staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Hurray for colorzzz :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie ketting! Ik heb er trouwens ook schoon genoeg van ze, van die winter. De lente is begonnen, dus ik draag vanaf nu ook terug kleur! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige ketting ! Ik heb het ook wel gehad met de winter hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh my wat een fantastische ketting. Ik ben anders ook helemaal klaar voor een streepje zon

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!