I'm Back!

Hellooooow! Ik ben terug van een zalige skivakantie. De batterijen zijn helemaal opgeladen en ik ben klaar voor een nieuw seizoen. Niet alleen op werkvlak maar ook voor blogland ben ik weer helemaal herboren.

Maar eerst laat ik jullie even meegenieten van mijn afgelopen weekje in Sankt Anton Oostenrijk. Een echte aanrader als je het mij vraagt!


Doet het jullie ook denken aan het etiket van een Evian fleske?Prachtige zonsopgang in Sankt Jakob - op het terras van onze B&B.


De hele week prachtig weer gehad! Panoramische foto's met een iPhone zijn toch spectaculair!In België zien we sneeuwvlokken, hier zie je de echte sneeuwkristallen, prachtig!


Ik kan Sankt Anton alleen maar aanbevelen! Ben je nog nooit in Oostenrijk gaan skiën dan is dit gebied zeker een topper. Zowel de pistes, de dorpen als de Après-Ski zijn geweldig! En op de koop toe leerden Julie en ik enkele leuke Antwerpenaren kennen en die hebben onze week nog vrolijker gemaakt. Een dikke merci aan Matthias, Maurice en Jens - the Babylonian Wolfpack!

Morgen meer beautynieuws want ik ben de lokale parfumerie binnengestapt in Sankt Anton en ik heb erg leuke goodies ontdekt! De winnaar van de goodiebag van Dove wordt eind deze week bekend gemaakt, jullie hebben dus nog kans om mee te doen tot vrijdag.


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


4 opmerkingen

 1. Allereerst, wat een leuke nieuwe lay-out heb je. Ik heb denk ik al een tijdje niet op je blog gekeken, het is erg leuk. Leuke foto's, zo te zien heb je het heel erg leuk gehad op je wintersport. Ik ben benieuwd naar het beautynieuws! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh dat zag er leuk uit ! En thx voor de tip, ik neem Sankt-Anton in overweging voor de volgende skitrip !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een mooie sneeuw -de kristallen dus :D !
  Ondertussen staat mijn tag ook online :p

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!