The Coolbag Summer Edition!


Toen de Coolbag vorig jaar uitkwam was ik fan van het eerste uur. Het duurde niet lang voor we de handtassen en armbandjes van Silis aankochten voor de winkel. Ik schreef er al talrijke posts over en kan mijn enthousiasme nog steeds niet onder stoelen of banken steken, ik ben gewoon een grote brok liefde als het op Silis aankomt!


En dit is mijn baby. Toen Karen en Yessie de nieuwe collectie kwamen voorstellen deze winter, werd ik instant gelukkig als ik deze Peach Perfo Coolbag zag. De kleur is er knal op en ik pimpte de mijne al met een strikje. De strikjes zijn ofwel sleutelhangers ofwel accessoires voor je tas.
Maar ook voor wie het wat feller mag zijn heeft Silis keuze genoeg. De fluo tassen zaten er al vorig jaar in maar er is nu ook een Tote met een fluo randje. 


Hun Snake Bracelets waren deze winter een musthave! De nieuwe Snakes zijn duo-tone en fijner. Je hebt ook nog steeds de mono-tones en de bredere in het assortiment, maar ik denk dat jullie toch graag de nieuwigheden zien hé :) Allezgow, dat Madame Soleil er nu eens haar gedacht van maakt, zodat we die frisse kleurtjes eindelijk kunnen dragen!

De volledige Silis collectie is bij ons - Byttebier - te koop, kom gerust een kijkje nemen en zeg zeker wie je bent, ik ben steeds blij als ik iemand van mijn lezers persoonlijk leer kennen!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. Oh wat zijn ze mooi ! De volgende keer in Kortrijk passeer ik eens !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die perzik-roze handtas is echt... dropdeadgorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet dus waaraan ik mijn bon van bij jullie zal besteden. ;-) Eerst nog eens in Kortrijk geraken, vorige week ben ik immers niet meer in de winkel geraakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een heerlijke felle kleurtjes, die peach perfecto bag is pure liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooooooooh, strikjes! Me happy :-)

  Op hoeveel komen die sleutelhangers/handtas-decoratie?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!