BB Blush L'Oréal

De BB Blush kon natuurlijk niet ontbreken in het volledige Nude Magique gamma! Deze universele roze blush ziet er veelbelovend uit!


De blush heeft een gelachtige textuur en krijgt een dieproze kleur eens die in aanraking komt met je huid. De blush bevat silicone, dus de acné-gevoeligen onder jullie zouden deze best skippen! Ik heb last van oneffenheden op mijn kin zodra ik siliconehoudende producten gebruik. Maar de rest van mijn gezicht kan silicone best verdragen! Dus ga ik deze wel af en toe aanbrengen.


De pigmentatie is ook hier weer echt sterk! Less is more ladies! Als je maar een puntje gebruikt, kan je hem mooi egaal uitsmeren, maar zodra je er zoals mij teveel van op aanbrengt wordt het een boeltje! :)

Ik vind dit een fijn product voor de zomer. Het voelt licht aan op je huid en geeft je een mooie gezonde gloss. Hoe warmer het wordt, hoe liever ik met crèmeproducten aan de slag ga. Laat die lente nu maar komen zodat ik deze blush kan uithalen!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Precies nogal redelijk goed gepigmenteerd hé! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem getest in de winkel en ik vind de textuur erg fijn maar de kleur is me iets te roze.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!