Colour Your Lifestyle

Bah, weeral die sneeuw... Versta me niet verkeerd, de eerste sneeuwvlokken die vallen én blijven liggen vind ik zalig, zo midden december, maar nu wordt het toch echt eens tijd dat de temperaturen stijgen en de zon haar best doet.

Om jullie al een beetje in de mood te krijgen voor die frisse lente, deel ik vandaag enkele ideetjes hoe je je lifestyle kunt klaarstomen! Ik liet me vorige week eens helemaal gaan bij het inrichten van de kastjes in de winkel. Wat een leuk papiertje niet allemaal kan doen!


Veranderen jullie jullie inrichting thuis ook een beetje zodra de lente in aantocht is, of ben ik de enige wierdo in de buurt die zoiets in haar hoofd haalt?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke dingen. Wij hier halen de lente ook wel in huis hoor. -x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes zeg ! Ik ga toch eens naar Kortrijk moeten komen geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spijtig dat Kortrijk zo ver is want ik wil echt eens komen snuffelen tussen al die leuke spullen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk leuk alweer, ik moet ook nog eens afzakken! en lunchke combineren? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie ik volledig zitten! Misschien nog even wachten op het zonneke zodat we kunnen lunchen op een terrasje?

   Verwijderen
 5. Wat een leuke kleurtjes! Superfijne spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke uurwerken! Ik wil een roze.... :) xxx Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!