Do(n't qu)it ! #blogupdate

Ik heb lang getwijfeld of ik nog aan het bloggen zou slaan... Toen mijn broer - die alle technologische toestanden van mijn domeinnaam beheert - vroeg of ik terug wou betalen voor mijn blogadres, schoot ik even in paniek. Wil ik mijn blog wel opgeven? Ga ik echt nooit meer willen schrijven? Of was het gewoon een tijdelijke fase dat ik even een echte break wilde. Ik dacht er lang over na...

Vandaag - tijdens het poetsen van ons huis - kwam ik in onze bureau aka mijn blogkamer. Sinds we in onze nieuwe huis wonen heb ik nog niets geschreven. Ik keek naar mijn computer en voelde plots de drang om er terug in te vliegen. Wat ben ik blij, wat heb ik dit gemist.

Door mijn nieuwe beroepsleven - werken in onze "nieuwe" horecazaak - heeft mijn vrije tijd een serieuze zwaai gekregen. Als ik thuiskom, moet eerst en vooral de was gebeuren van La Cantine en ik ga eerlijk zijn, wil ik even uitblazen in de zetel. Mijn job kan veel energie van me vragen en ik kom soms wel uitgeput thuis. Als ik dan nog denk aan een artikel schrijven, zakt de moed me in de schoenen.

Maar vandaag, zoals ik al schreef, voelde ik plots de goesting om terug te posten.Hier zit ik dan, niet in de blogkamer, maar op ons terras met een frisse gin tonic, en de woorden stromen uit mijn vingers.

Vandaag wil ik jullie even updaten van wat je hier in de toekomst zal kunnen lezen, voor wie het lezen wil. Ik wil bloggen over zaken die me zelf erg boeien. Tips and tricks voor een huishouden van een druk (klein) gezin, reisverslagen en must do's zowel nationaal als internationaal, onze -en dan heb ik het nog meer over mijn ventje, Jeroen dan over mij - passie voor planten. Hoe je ervoor moet zorgen en hoe je van je stadswoning een echte urban jungle kan maken. Ook leuke interieurtips, thriftfinds en hebbedingen zullen aan bod komen, want dit is echt mijn grote uitdaging, steeds weer opnieuw. Maar ook lekkere recepten - gezond en minder gezond wil ik neerschrijven.

Je snapt het wel, alles dat me in het dagdagelijkse leven bezig houdt. Zo lees ik de zelf blogs het liefst. Puur en echt, hoe de mens achter het artikel is en wat hem boeit.

Dit was een korte maar een echte blogpost, die me vandaag terug de goesting geeft om er meer te schrijven.

Tot snel!
6 opmerkingen

 1. Louise Lavaert27 mei 2019 om 21:44

  Super!! Ik ben benieuwd πŸ˜‰!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Sofie. Al lees ik liever artikels zonder dt-fouten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je groot gelijk in, ik had een foutje over het hoofd gezien! Bedankt :)

   Verwijderen
 3. Denk er dan maar eens over na om eens samen te gaan thriften. Antwerpen is,denk ik,een goeie start. Succes met je comeback! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag net op je instagram dat je gaat bloggen over KroatiΓ«. Laat maar komen :-)
  Al vond ik de blogjes over het dagelijks leven ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!