Burt's Bees

Sinds ik Kandee Johnson volg op YouTube was ik al benieuwd naar Burt's Bees lippenbalsem. Lange tijd kon ik die nergens vinden - wel online, maar een order plaatsten voor nog geen € 3,00 was te zot - in België.


Toen ik enkele maanden geleden een blogpost las bij Honeypopland, zag ik dat ze sinds kort de Burt's Bees lippenbalsem bij het Kruidvat verkochten. Niet veel daarna schafte ik mijn allereerste BB aan.
Ondertussen zit ik al aan nummer 2 - op skivakantie heeft nummer 1 zijn best gedaan en hij was op voor ik het wist!


De lippenbalsem is verrijkt met granaatappel olie. Die helpt vroegtijdige huidveroudering tegengaan en verzorgt intensief. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de lippen beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Daarnaast bevordert zij de elasticiteit en spankracht van de lippen. Ook de geur is erg aangenaam. Zacht en fruitig maar helemaal niet overdreven.

Je vindt de Burt's Bees bij de andere lippenbalsems in het Kruidvat voor nog geen € 3,00.Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

9 opmerkingen

 1. Ik wist niet dat ze dit bij Kruidvat verkochten ! Handig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook al es gehad, is echt wel fijn ! Leuk te horen dat je het nu ook bij het Kruidvat kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lippenbalsem gaat ook steevast met mij mee!
  Bij Dille & Kamille verkopen ze nog veel andere dingen van het gamma van Burt's Bees ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lippenbalsem gaat ook steevast met mij mee!
  Bij Dille & Kamille verkopen ze nog veel andere dingen van het gamma van Burt's Bees ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig :D want bij Essenza verkopen ze dat ook al superlang :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik wist van niets :) Nuja, we hebben in Kortrijk geen Essenza. Het zal daar aan liggen :)

   Verwijderen
 6. Ook een fervent Burt's Bees lover! Al wist ik niet dat ze in het Kruidvat te koop zijn. Ik koop ze altijd bij Dille & Kamille in Gent, zoals hierboven al werd aangegeven.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!