Give Give Giveaway

Nog enkele dagen en het is zover... Oudejaarsavond ! Misschien kan ik jullie nog een extra pakje bezorgen met deze giveaway!

Deze keer een complete set voor een feestelijke oogmake-up!


In de set vind je: 3 verschillende oogschaduwen (voor een perfect bruin smokey eye) een mascara, een oogpotlood (met scherper), een oogschaduwborstel en valse wimpers! Om de look echt volledig te kunnen toepassen geef ik er nog twee extra oogschaduwborstels bij. Een kortharige (zoals in de set) waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen én een blenderbrush om zo een mooi smokey eye te bekomen.

Wat moet je ervoor doen?
 1. Follow me on Twitter @MsAprilFish (click on the link)
 2. Like me on my Facebookpage (click the link)
 3. Follow my blog with Google Friend Connect (click the link) or with your Twitteraccount
 4. Post een comment onder deze post waarin je je favoriete Kerstfilm in vermeld én waarom dit je favoriet is.


Good luck!!

10 opmerkingen

 1. Oooh leuke winactie ! Ik volgde je al op twitter, heb geliked e, volg je nu ook via GFC. Mijn favo kerstfilm is Love Actually ! En de reden waarom is omdat het toon dat, no matter how bad things are, alles altijd op zijn pootjes terechtkomt en er altijd iemand is die van je houdt. Ooh I love that movie ! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The gremlins,

  Geen idee waarom, maar die film laat mij altijd denken aan als ik klein was. We bekeken die film samen, allemaal in pyjama voor de open haard. Tis niet altijd de film zelf, maar de herinnering erachter dat belangrijk is! ( En daarbij die kleine gizmo is te knoddig voor woorden)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga passen want ik heb de vorige giveaway al gewonnen. Veel succes iedereen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ice age samen met de kindjes. Gewoon leuk en grappig . Met zijn 4 in de zetel lekker gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ice age samen met de kindjes. Leuk en grappig. Gezellig met zijn 4 tjes in de zetel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie winactie weer! :) Ik volg je met twitter (@SilverRetriever), GFC en FB. Mijn favroeite film is Home Alone! Hij was met kerst op tv en kon moeilijk mijn ogen bij het gezelschap houden omdat hij zo grappig, zielig en hartverwarmend tegelijk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sofietje, kga k ik ook maar keer een poging wagen he!
  Uw blog blijft zo zalig! As probeert maar geraakt er precies nie om het 2-daags te doen :p
  Dé film: The neverending Story. Eigenlijk geen kerstfilm, maar wel een melige oude jeugdfilm van vroeger ^^

  Blijven bloggen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de film van je eigen familie die je live meemaakt:
  de tantes en nonkels die ieder jaar over dezelfde onderwerpen praten: politiek, het weer,...
  de terugkerende kerstkalkoen en kerstbuche
  dezelfde kerst-cd die ieder jaar speelt en al 10 jaar meegaat
  en sokken als cadeau.
  een echte komedie!
  follow you on twitter:db1_db

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love Actually is natuurlijk een van de standaard kerstfilms waarvan je geen genoeg krijgt. Ik kijk hem dan ook elk jaar. Maar daarnaast is ook New In Town een van mijn favorieten, omdat er geweldige humor in voorkomt en ik Renee Zellweger gewoon een geweldige actrice vind. Plus de hotte mannen ontbreken er niet aan, kortom een heerlijke film om naar te kijken. Volg je via twitter & FB, GFC werkt niet. Blijven bloggen en natuurlijk een geweldig 2012 gewenst (:
  xoxo!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op het laatste nippertje doe ik ook nog mee aan je giveaway! :)

  Mijn favoriete kerstfilm is zonder twijfel 'My Sister's Keeper'. Enerzijds is dit een heel mooie en tegelijkertijd aangrijpende film. Anderzijds komt de familieband (en in het bijzonder gezinsband) heel sterk naar voor. Zonder deze mensen kan het leven soms heel moeilijk zijn...
  Kerstmis is voor mij ook een feestdag die je het liefste van al met je gezin (of familie) doorbrengt. Zij zijn heel belangrijke mensen die je leven lang dicht bij je zullen staan.

  In dat opzicht is dit een film die ik op Kerst zou bekijken, en dan nog het liefst van al met mijn gezin!

  Op twitter volgde ik je al, nu ook via FB en GFC :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!