Window Shopping

Ik kan zo genieten van mooie etalages. 's Avonds, als ik van mijn werk kom, wandel ik door de winkelstraten van Kortrijk. Ik wordt geïnspireerd door de originaliteit van bepaalde winkels.

In deze blog neem ik jullie even mee op wandel door de straten van Kortrijk waar ik enkele mooie etalages heb gezien.


Deze etalage viel me echt meteen in het oog. Brooklyn maakte gebruik van de opkomende pastelkleurtjes trend! Lijkt de vanity desk niet verdacht veel op de mijne? :)


Ook wij maakten deze Kerstperiode pastelgetinte etalages met gebruik van oude stoelen die mijn vader een likje verf gaf.


Jullie hebben vast ook al opgemerkt dat de vogelkooitjes allom vertegenwoordigd zijn. zowel in de juwelen als in het interieur. Prachtig wat je er allemaal mee kan aanvangen. Ik gebruik twee vintage pastel gekleurde vogelkooitjes als windlichten thuis. Origineel en erg mooi!


Deze foto's komen niet uit een etalage, maar het had wel gekund. Het zijn er van op een stand op Maison&Object - dé interieurbeurs in Parijs - en geven me veel inspiratie! Waar zijn de bomma haar oude kandelaars? Samen op één groot dienblad en... THA-DA stylish home decoration!


Deze foto nam ik bij mijn laatste bezoek aan Knokke. Louis Vuitton maakt er steeds groot werk van om stil te blijven staan voor hun etalages. Veel items zijn er vaak niet te zien, maar des al niet te min, ga je op basis van dit, de winkel binnen! :)

Krijgen jullie ook vaak inspiratie van etalages?

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!