Sparkle Sparkle


Gisterenavond kwam mijn nicht op bezoek. De bedoeling was om samen een filmpje te kijken maar al gauw begonnen we te kletsen over mode en make up. Alexis is een krak in nagels lakken en ze doet het nog eens graag ook, dus maakte ik daar gebruik van :) Ze begon mijn nagels te lakken en vroeg wanneer ik haar nog eens zou schminken. Ik wilde sowieso een Kerst-make-up-look op mijn blog zetten deze week, dus vroeg ik of ze mijn model wou zijn. Ze heeft prachtige ogen, ideaal voor een make up artist!

Zo gezegd, zo gedaan, we gingen aan de slag, of beter, ik ging aan de slag... Waar zijn die glitters en rode lippenstift ? :)


Als er één dag is wanneer glitters geen overmaat zijn, dan is het wel Kerst (én Nieuwjaar)! Dus haalde ik de sparkles van onder het stof :)


En natuurlijk om de make up helemaal tot zijn recht te laten komen, ben ik nog eens in mijn kleerkast gedoken om een toepasselijke outfit te zoeken en Alexis helemaal te stylen voor Kerst.Kleedje Zara - Lederen Vest Pinko - Botjes Eskimo Mou - Handtas (van Alexis zelf) Michael Kors


Wat doe ik dit toch graag. Iemand van head (ohja, ik heb haar haar ook gestyled, wat dacht je?) to toe (want de Mou's zijn mijn nieuwe aanwinst van deze week) te stylen. Als het plaatje klopt, zijn de foto's zo mooi.


Alexis vond de make up zo leuk, dat ze hoopte dat die er nog zo uit zou zien als ze wakker werd... Ik heb haar toch aangeraden om de make up te verwijderen voor het slapen gaan, het zou Sparkle Sparkle op haar hoofdkussen zijn tot dagen ver :)

Wat vinden jullie van deze look?

6 opmerkingen

 1. Héél mooi ! Zo'n mooie vrouw dat het ook is ! Oh en looove het kleedje van de Zara én de Mou boots én de handtas !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal ze graag horen ;)

  Ben ook zot van haar handtas!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze heeft inderdaad prachtige ogen ! Mooie makeup en toffe outfit. En ik wil haar handtas ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat is de wereld toch klein zeg! Ik heb samen met Alexis op school gezeten (KATHO) :D wat leuk dat ze jouw nichtje is! En je hebt haar echt supermooi gestyled <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeezus, op die laatste foto heeft ze Twilight ogen, haha :D
  Super mooi! Haar haar is ook geweldig! Zullen wij anders ook maar
  nichtjes worden? :D

  Liefs,
  KatGoldy xx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!