Top 10 Favourite Rings

En dit is de laatste van deze Top 10 Favourite juwelen...

Deze ringen zijn niet zozeer mijn alledaagse ringen. Ik draag dagelijks twee minder opvallende zilveren ringen - gemakkelijker om mee te werken - maar als ik mijn tien eye-catchers eruit haal zijn het deze wel...


  1. Herken je dit niet? Ik heb dezelfde oorringen van New Look (zie top tien oorringen). Natuurlijk draag ik beide niet tesamen - ik ben immers geen Kerstboom - maar die vintage look vind ik wel leuk bij een vieux-rose kleedje. Het is dus of de ring of de oorringen :)
  2. Deze Tiger kocht ik bij mijn laatste shopping trip naar London in Carnaby Street in de schoenen/accessoire winkel Irregular Choice. Eén van Tiany's favoriete shops in London by the way!
  3. Golden brown van Dyrberg/Kern, ik heb deze ring al jaren en draag hem het laatste seizoen vaak met mijn nieuwe armband van Jewelty (zie top 10 armbanden). Perfect match!
  4. Statement piece van I am, die accessoire keten. Leuk als ik eens geen armband om heb.     5. Deze rode lippen zijn van de zomercollectie 2011 van Thomas Sabo. Ideaal voor Valentijn :)
     6. Seizoensgebonden? Dat wel, deze Lipsy ring is een souvenir uit een shoppingtrip naar London.


     7. Studs van Dyrberg/Kern, perfect om een Rock 'n Roll look af te werken.
     8. Chanel flower van Thomas Sabo, classic!
     9. Coin van Dyrberg/Kern, heb ik ook al een eeuwigheid maar het blijft een all time favourite!
     10. Peace men, van de Asos webshop. Hippy who?

Zo, dat waren ze dan, mij top tien favorieten van mijn persoonlijke juwelen. Op naar een volgende serie Top 10 Favourites! :)

2 opmerkingen

  1. Vooral 8 en 3 vind ik prachtig! Ik wou dat ik zo'n mooie ringen had :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bruine van Dyrberg/Kern is echt prachtig ! Leuke ringen heb je !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!