Pink SnowZoals jullie me wellicht ondertussen al kennen... Ik hou van ondraagbare make up looks. Het is een manier om mijn creativiteit te ontwikkelen. Deze keer dacht ik aan de winter met een vleugje kleur.

Bij mijn laatste bezoek aan MAC, kocht ik dit Hot Pink Pigment - ik lig in mijn bed te bloggen en ben te moe om het exacte kleur te bekijken in de badkamer :) - maar als jullie de juiste naam van dit pigment willen weten, post dat in de comments, dan zoek ik het even op.

Ik zag ooit een zotte make up look bij een beautyguru. Ze had haar wenkbrauwen in een flashy kleur gestoken, dat wilde ik nu ook eens proberen. Gelukkig (alhoewel, meestal vind ik dit niet zo'n geluk) heb ik lichte wenkbrauwen, dus deze look creƫren was niet zo moeilijk.


Ik nam een angled brush en maakte die nat, daarna dipte ik deze in het pigment en ging - verschillende keren - over mijn wenkbrauwen. Boven het oog zilver-grijze oogschaduw en een cat-eyeliner van zwart en roze. Ook onder het oog deed ik roze eyeliner en de buitenste hoek zwart. Ik deed wat glitter mascara op om de wimpers die icy look te geven.


De rest van het gezicht hield ik zo natuurlijk mogelijk, met wat babypink blush en een glossy licht roze lip. De aandacht gaat volledig naar de ogen in deze make up look.

Het is zo jammer dat ik zo niet buiten huis kan - elke MUA die graag expirimenteert zal me begrijpen - maar de buitenwereld zou me zot verklaren of denken dat ik naar een verkleed bal moet! Dus na de foto's, deed ik de make up er weer van...

Daarom hou ik zo van fotoshoots en catwalks. Je kan er eens volledig over gaan en echt buiten de lijntjes kleuren!

Je kunt nog steeds deelnemen aan mijn Christmas Giveaway, voor meer details, klik hier.


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!