Xmas Present Idea n° 5


Weer een ideetje voor de dames. Dit mooie armbandje wordt gemaakt door Devi-Shri, de eigenares van Be-Angeled. Ze heeft haar private-shop in de Rabotstraat te Gent. Je wordt betoverd in haar wereld als je de winkel binnenstapt. Dit is jammer genoeg van horen zeggen, ik ben er zelf nog niet geweest. Maar lang zal dat niet meer duren... Ik ben van plan om er in januari heen te gaan.

Ik ben echt zo'n fan van Be-Angeled. Niet alleen de juweeltjes zijn prachtig, maar toen we de levering binnenkregen in de winkel, zaten alle mooie doosjes (zoals op de eerste foto) verpakt in babyroze inpakpapier, afgewerkt met - hoe kan het ook anders - een lief strikje! Dat was eens leuk om een levering uit te pakken!

In elke doos vind je een kaartje waarin je een gratis reparatie te goed hebt! Bonus!! En wat een mooi kaartje! :) Het armbandje kost € 55,00.


De juwelencollectie is erg uitgebreid, er zijn oorringen, kettingen, sleutelhangers, ... wat je maar wil! Wij verkopen de juwelenlijn in onze familiezaak. De handtassenlijn kan je kopen bij Rolls in Kortrijk en de kledinglijn in Dressed. Goodies genoeg dus voor de retro-lovin-women!

Je kunt nog steeds deelnemen aan mijn Christmas Giveaway, voor meer details, klik hier.  


2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!