What did I spent my money on this week...


Hellooooooooooo Kitty... Ik moest deze week even langs bij het Kruidvat om wat tandpasta, douchegel, ... te halen, je kent het wel! Toen ik in de wachtrij aan de kassa stond zag ik deze super cuty spaarpot van Hello Kitty. Om eerlijk te zijn, ik ben geen grote fan van Hello Kitty (no offence) maar deze kan ik echt niet weerstaan. Elke week, als ik mijn handtas eens uitrommel, kom ik zakken (ok, ik overdrijf!) kleingeld tegen op de bodem. In plaats van het in mijn portemonnee terug te steken, heb ik besloten het nu in Hello Kitty Saving Bank te stoppen. In de hoop een mooi paar schoenen of een leuke handtas te kunnen kopen wanneer ik deze (eens ze volledig vol steekt) leeg. In de spaarpot zaten leuke chocoladecentjes! :) De spaarpot was echt een koopje € 3,95. Alleen naar het Kruidvat zou ik zeggen :)


Na zoveel You Tube filmpjes te zien over the magic van Dermablend van Vichy, geef ik het ook een kans. Ik haalde de foundation in de apotheek en zal eens zien of het ook zo fantastisch werkt zoals de beautyguru's beweren!

Je kan nooit make up borstels genoeg hebben... Dus heb ik me weer eens laten gaan op de website van ELF... Ik heb er al enkele van dezelfde, en gebruik deze zo vaak! Aanrader!

De cleansing foam van Benefiance Shiseido is ook een nieuwtje om uit te testen. Ik gebruik al enkele maanden de dagcrème van Benefiance en die doet wonderen voor mijn droog velletje. Eens kijken of deze foam het resultaat nog versterkt!

Waar gaven jullie deze week geld aan uit?

2 opmerkingen

  1. Sushi nog niet jaloers van de nieuwe kat in thuis? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel benieuwd naar de foundation. Van Vichy heb ik de Aera Teint Pure en die is ook erg goed !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!