It's Xmas Giveaway Time!

I looooove December! Het is zo'n magische maand... Ik hou van de lichtjes, de decoratie en het wintergevoel. Ok, laat ik het zo zeggen... ik hou alleen van de winter in december omdat het zo leuk is als het koud en snowy is rond Kerst. De rest van het jaar moet het warm en zonnig zijn :) Jah... Ik weet het, je moet elk seizoen appreciëren, maar ik verdraag de koude echt niet goed... en ik hou van zomerkleren :)

Maar er is géén avond, die Kerstavond kan toppen... Samen met je familie rond de Kerstboom, lekker eten en laten we vooral de pakjes niet vergeten! :) Ik verlang zoooo om mijn cadeautjes te geven dit jaar. Je zal misschien niet geloven wat ik nu ga schrijven, maar pakjes geven, geeft me een beter gevoel dan pakjes krijgen. Don't get me wrong... I love getting gifts! Maar elk jaar, maak ik er een echte zoektocht van om net het perfecte cadeau te vinden voor de juiste persoon. Als ze het papier  verscheuren en ik zie een glimlach op hun gezicht verschijnen... best feeling ever!

Dus nu weten jullie het... Ik geef graag cadeautjes en dat is juist wat ik vandaag en de komende weken ga doen!

De eerste giveaway is dit prachtige oogschaduw pallet van ELF.
Er zitten 100 (!!) verschillende kleuren in, voor elk wat wils dus.
Wat moet je er nu voor doen? Easy!
 1. Follow me on Twitter @MsAprilFish (click on the link)
 2. Like me on my Facebookpage (click the link)
 3. Follow my blog with Google Friend Connect (click the link) of met je Twitteraccount
 4. Post een comment onder deze post waarin je jouw gevoel over Kerstavond deelt.
That simple! Als je reeds volger en fan bent van Twitter, Facebook en deze blog, rest er jou alleen nog je comment te posten over jouw Kerstavondgevoel! Deze giveaway is internationaal open, so please, do join!

De winnaar wordt gekozen op zondag 18 december en verschijnt op deze blog de dag erna!


Good luck!!

6 opmerkingen

 1. Kerstavond is warmte, gezelligheid, lachen en vol spanning kijken of de zorgvuldig uitgekozen cadeautjes een glimlach op het gezicht toveren van diegenen die ze krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kestmis is gezellig samen zijn met de familie. Een mooi versierde boom, lekker eten en drinken.
  Leuke, hippe, trendy pakjes.
  Vrolijke kindjes.
  Gelach en gekheid. Knuffels en kussen.
  En veel herinneringen bovenhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volgde je al via Twitter en nu ook via Facebook :) Kerstavond betekent voor mij gezellig samen zijn met de familie, cadeautjes geven en krijgen, veel te veel eten en nadien samen nog een leuke kerstfilm kijken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je via facebook, Twitter en GFC.

  Kerstavond is voor mij een avond waarop je lekker uit eten gaat en je vast klaarmaakt voor de kerstdagen. Genieten van de lichtjes en de kerstboom en de gezelligheid om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kerstmis is gezellig samen zijn met familie. Een mooi versierde kerstboom met hippe, trendy pakjes eronder. Een lach op het gezicht van de kindjes toveren. Lekker eten en drinken. Gek doen en lachen en veel herinneringen bovenhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op kerstavond ben ik bij mijn lief in Antwerpen, lekker eten, cadeautjes en gezellig rond de boom zetten. De volgende dag vertrekken we naar mijn ouders in Rotterdam om het nog eens over te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!