Review Fit Me & LipfinityIn mijn laatste make up shoplog liet ik jullie deze drie producten zien. We zijn nu twee weken verder en ik denk dat ik - gezien ik deze producten nu dagelijks gebruik - ik jullie een goede review kan geven.

Maybelline Fit Me Foundation

Wauw! Wat ben ik hier tevreden mee! Ik ben een grote voorstander van Chanel Prolumière foundation, maar deze is echt wel de runner-up. De foundation heeft een fluweelzacht aanvoelen bij het aanbrengen en trekt snel in de huid. Met één pompje op de handpalm heb je genoeg voor het ganse gelaat en de hals. Indien je een droge huid hebt, is een rijke dagcrème wel aan te raden. De foundation is licht-dekkend, wat ideaal is voor mijn huid, daar ik sproetjes heb en die graag laat uitkomen. Hij egaliseert mijn huid wel en laat roodheid achterwege.

Ik geef de Fit Me Foundation een 4/5 - Prijs: € 11,99

Maybelline Fit Me Consealer

Fan! Niet alleen de foundation deed me verbazen... Ook deze consealer is een topper. Ik kocht een peachy ondertoon, dit dekt beter donkere kringen. Ik breng de consealer aan met een fluffybrush. Als ik na het werk thuiskom, zit de consealer nog steeds op de juiste plaats!

Deze krijgt een score van 4/5 - Prijs: € 7,99

Maxfactor Lipfinity Lasting Lip Tint

Ik vind de stift wat moeilijk werken. De punt is redelijk dik en dat kan tricky zijn bij de mondhoeken. We willen er immers niet als Dracula uitzien... Buiten dit kleine minpunt ben ik wel erg tevreden van het pigment. De kleur blijft mooi zitten tot laat in de namiddag, ook na mijn lunchbreak. De stift droogt mijn lippen wel uit, ik heb van nature droge lippen, dus een chapstick of gloss is geen overbodige luxe.

De Lipfinity krijgt van mij 3/5 - Prijs: € 8,99 (tijdelijke promotie)

Over de gehele lijn ben ik erg tevreden van mijn aankopen. Zeker de Fit Me Collection van Maybelline is voor mij een schot in de roos. Ik kreeg afgelopen week complimenten over mijn huid, dit zal zeker aan de foundation te danken zijn. In huis halen die handel!

De drie producten zijn verkrijgbaar in het Kruidvat en Di.5 opmerkingen

 1. Nu ben ik wel eens benieuwd naar die Fit me producten! Gelukkig is mijn foundation bijna op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh sounds good ! De concealer kocht ik gisteren en ik ben er nu al blij mee ! De foundation ga ik volgende week es halen :d.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de lipstains van Catrice, die vind ik echt goed. Die rode blijft zo lang knalrood zonder uit te drogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg goed! Psst: concealer is zonder s :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thx Chantal, ik schrijf het dus al heel mijn leven verkeerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!