Xmas Present Idea n° 3Wil je je beste vriendin, je mama, je zus of iemand anders die je dierbaar is echt verrassen met Kerst? Dan is dit een aanrader. Mi Moneda.

Deze juwelenlijn gooit het over een andere boeg, of toch niet... We kennen allemaal het fenomeen van juwelen die jouw persoonlijkheid reflecteren, de charms.

Mi Moneda kwam met dit leuk concept opdraven, waar je ook je eigen smaak naar voor kan laten komen. Stel zelf je ketting samen.

Mi Moneda staat voor mijn muntstuk in het Spaans. En dat is het ook. Er zijn 2 basisstukken noodzakelijk om je ketting samen te stellen. Eén de ketting en twee de houder voor je muntstuk. Eens je deze twee items hebt, kan je aan de slag om je juweel te personaliseren.

In de houder passen de verschillende muntstukken, die je op zijn beurt nog eens kan omdraaien ook (keuze genoeg!).

De kettingen, houders en munten bestaan in 3 kleuren. Zilver, verguld en rosé verguld. Wat echt leuk is, is om de 3 kleuren te mixen. Zo nam ik een vergulde en rosé vergulde houder én een zilveren munt. De andere munt is bezet met Swarovskisteentjes in goudkleur.

Je steekt een muntstuk in de houder en klapt die gewoon terug dicht, Dan steek je de ketting door het oog (wat ervoor zorgt dat de houder niet kan openklikken) en klaar! 

De houders (en de munten uiteraard) bestaan dan ook nog eens in 3 verschillende maten (small-medium-large) zo kan je je ketting uitbreiden door er verschillende groottes aan te hangen.

In de munten is er zoveel keus. Ik had het zelf moeilijk om mijn préféré uit te kiezen. Maar ik ben zo blij met het resultaat.

Er zijn "gewone" munten met aan beide kanten een afbeelding. Die kan je switchen naar gelang je mood :) Voorbeelden van deze zijn: babyvoetjes, lieve tekstjes, buddha's, romeinse hoofden, ...

Andere munten bestaan uit Swarovski's, uit reliëf, uit tijgeroog, uit nacré, ...

Ik draag de ketting nu al een week en er ging geen dag voorbij zonder dat iemand een leuke opmerking gaf.

Eens je de houders en de ketting hebt, kunnen vrienden, geliefden of eender wie je verrassen met een nieuwe munt... en dan heb je een totaal andere én nieuwe ketting! Leuk toch?


Ik ben er echt weg van. En door de gemixte metalen kun je het bijna op elke outfit aandoen! Bonus!!Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!