Money Well Spent

Zoals jullie op mijn Twitter al gelezen hebben, ik ben maandag gaan Kerstshoppen in Rijsel (Frankrijk) samen met een goede vriend. De bedoeling was om een verjaardagsgeschenk voor mijn grote broer te kopen (Bruno werd maandag 30 jaar - nogmaals congrats big bro) en natuurlijk geschenkjes voor onder de boom.

Geloof het of niet, ik vind het zoooo moeilijk om cadeautjes te zoeken voor mijn gezin. De meesten onder jullie weten het misschien al, maar ik werk in mijn ouders hun geschenkenzaak. En dan wil je natuurlijk eens iets anders kopen dan uit je eigen winkel :)

Maar ja... ik zag plots de Sephora opduiken en ging toch eens een kijkje nemen, wie weet vond ik er wel iets voor de mama... Niet dus, ik kwam buiten met een volle zak goodies... VOOR MIJ :)

Ik ging deze week ook eens langs bij het Kruidvat, Di, Hema én iU om wat oh-zo-nodige- (of toch niet)-spulletjes.


In Di kocht ik de Essie nagellak. Ik hoop dat de Beam Up polish echt doet wat op het doosje staat. Ik lak mijn nagels sinds enkele jaren non-stop en zelfs met een primer heb ik soms last van verkleuring op mijn echte nagel. Eens testen of dit echt werkt, fingers crossed! Ook de topcoat is een nieuwtje voor me. Ik gebruikte de drips van OPI, maar vind dit toch niet zo rapid dry. Wie weet werkt dit beter... De andere Essie's vind ik erg mooi van kleur, ideaal voor de winter.
De twee nudes van Catrice komen uit het Kruidvat en de Péridot van Chanel kocht ik in Sephora.


De TokiDoki for Sephora collection sprak me meteen aan. De doosjes zijn erg leuk én in dit pallet zit zelfs een grappige Tokidoki charm. How cute is that? Morgen ga ik met deze oogschaduwen aan de slag, de kleuren zijn ideaal om mijn groene ogen naar voor te laten komen.

Nog van Tokidoki for Sephora was deze skull. Ik kocht deze echt voor de verpakking, ik heb soortgelijke kleuren als deze highlight, maar het doosje is zooooo leuk. Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen. Deze oogschaduwen bestaan in een 20 kleuren (ik wou ze echt allemaal)!


Call me crazy, I know... Ik heb the Naked Palette van Urban Decay al, maar kocht er nog één. Neen, ik heb mijn eerste nog niet opgebruikt, dat niet, maar ik ben het verloren in mijn eigen appartement! Nochtans ben ik een echte opruimfreak en geraak ik zelden iets kwijt, maar de Naked Palette heb ik zo mooi opgeborgen dat ik het niet terug vind... Erg hé! Ik kan het niet missen in mijn make up collectie en kocht er daarom nog één. Als ik mijn origineel terug vind, kan ik er misschien iemand een plezier mee doen.


Oogpotloden van Sephora, Lancôme en Maybelline. Ik wissel graag eens af, van intens zwart naar zachter donkergrijs. Ik zag de reclame op tv van Master Drama, het wist me te verleiden :) Let's put it to the test! Leanne Woodfull (blogster en Youtubester) omschreef het Catrice Eyebrowpencil tot één van haar favorieten van November, dus I gave it a go to test it myself.


Ook dit wenkbrauwpoeder van Catrice sprak me aan, ik heb niet graag erg afgetekende wenkbrauwen en met poeder kan je dat wat vervagen, dus let's try those two together!


Jill van RedHotJillyPeppers had vorige week en erg leuke post over de nieuwe Fit Me Collectie van Maybelline. Dit nieuwtje in de cosmetica wil ik dan ook eens testen. Ik zag ondertussen de lipstain van MaxFactor liggen en nam deze ook mee. Eens kijken of deze de hele dag blijft zitten zoals ze zeggen! :)Ook vond ik de nieuwe lipsticks van Kate Moss for Rimmel, de rode kleur is perfect voor de feestdagen. Mooie verpakking, sucker that I am! :)


En dan nog wat van zaken die ik nodig (en niet echt nodig, maar niet kon weerstaan) heb...
 1. Colossal Volume én One by One Mascara van Maybelline: niet nodig, wél nieuwsgierig...
 2. Bioderma reinigingstonic, blijkbaar heel erg geliefd door enkele grote MUA's zoals Pixiwoo en Kandee Johnson, héél erg nieuwsgierig! In iU staan ze nu in promotie, de tweede is aan de helft van de prijs! Bonus!!
 3. Pocket handcreme van Nivea, handig voor in de handtas!
 4. False Lashes Mascara van Maybelline, ook een favoriet van vele Make Up Guru's op Youtube, dus ga ik deze ook eens testen.
 5. Mijn all time favourite make up remover en tonic van Sephora. Samen zijn ze mijn dreamteam!
 6. Droogshampoo van Batish, again a new product for me.
 7. Bij Di kreeg ik gratis een mascara van Park Avenue, omdat ik boven de € 50, 00 had gespendeerd. Leuk!!
 8. Ik stopte nog even bij Hema voor wat kleenex en wattenschijfjes.
Zo... Dat was mijn shoplog van deze week. Als ik het zo allemaal eens bekijk, heb ik serieus mijn best gedaan. Ik zal het maar bekijken als een Kerstcadeau voor mezelf :)

Swatches en reviews over deze producten volgen. Ik kan - nu ik er overal foto's van heb genomen - er eindelijk gebruik van maken!

Oh, en voor ik het vergeet... In Di waren er interessante kortingen! Bij aankoop van 3 producten Maybelline kreeg je € 3,00 korting (hence the 3 mascaras). En ook bij Rimmel was er een korting bij aankoop van 2 producten! Op Maxfactor - 25% op de nieuwe producten en dat was het denk ik :)


5 opmerkingen

 1. Wow wat een heerlijke shoplog! Ik denk dat ik ongeveer 90 % zelf ook zou kopen :D Wel grappig van je Naked palette :p Ik ben superbenieuwd naar de reviews, vooral dat oogpotlood van Maybelline!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nog eens een shoplog :) Die Bioderma Sensibio gebruik ik nu al een paar maanden en ben er supertevreden van ! En merci om mij te vermelden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoa flink geshopt ! Grappig over je naked palette, maar kan gebeuren natuurlijk :d ! Ik kocht er deze zomer bijna 2 in de VS, omdat ik hem zoo mooi vond, just in case. Maar dan toch niet gedaan ;-). Het wenkbrauwpoeder en potlood van Catrice heb ik ook en ben er zeer blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke shoplog, ben al benieuwd naar de reviews! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woa Tokidoki, I love that! Ik heb zelf het Robbery palette en daar zat een megaleuke magneet bij. Zelfs voor de gadgets zou je Tokidoki kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!