How I store my make up

Wanneer ik geen make up job heb, berg ik alles netjes in de kast. In aparte dozen en schuifjes zodat ik niet lang moet zoeken als ik dàt bepaalde item nodig heb. Ik ben nogal een georganiseerd persoon. In mijn hoofd is dat net hetzelfde. Sometimes I need to clear my mind...

Eén van mijn favoriete bezigheden - en nu gaan jullie lachen - is dan ook opruimen. Ik kan soms "het zot in mijne kop halen" en een hele kast uitmesten om dan alles terug proper een nieuw plaatsje te geven. Let op... soms laat ik het ook eens hangen... en ruim ik enkele dagen op rij niet op. Niet dat het dan zo'n zwijnenstal is, maar toch - voor mij - een rommelboel genoeg om weer eens de handen uit de mouwen te steken. Ik kan achteraf dan erg zelfvoldaan op mijn nette werk terug kijken... aaahh zalig, toch!


In deze kast zitten alle meest gebruikte make up goodies. Ik heb nog een kastje met wat spullen die ik niet zo vaak gebruik. Maar je weet nooit voor welke job of welke look ik ze nog eens uit de kast kan halen.


Ik kocht deze plexi stapelbare dozen in Hema, het zijn eigenlijk bewaardozen voor charcuterie en kaas, maar ook ideaal voor make up en doorschijnend (bonuspoints)! Ze bestaan in verschillende hoogtes en groottes. Ik kan er bijna alles in kwijt. En het beste van al... Ze passen perfect in de Zuca Bag van MAC, perfect for on the road... De schuifjes kocht ik in een storage winkel.


Naast deze twee schuifjes leg ik nog wat palletten, want die passen er niet meer in :) #addictedtomakeup what can I say? Met een labelmaker maakte ik etiketten zodat ik perfect weet wat ik waar terug kan vinden.

Hoe bergen jullie jullie make up op?
3 opmerkingen

  1. Holy moly wat heb je dat netjes georganiseerd! Ik voel me een enorme rommelkont vergeleken met jou, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een verzameling, daar zou ik wel eens in willen snuffelen :D ook echt netjes opgeborgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel netjes georganiseerd, bij deze heb ik al wat inspiratie om de badkamer in ons nieuwe huis te vullen met al mijn spulletjes! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!