Top 10 Favourite Necklaces

Mijn favoriete halskettingen voor het moment, sommige zijn eigenlijk mijn all times favourites...  1. Deze ketting kocht in in River Island in London twee jaar geleden. Eén van mijn beste vriendinnen en ik waren er op citytrip en zoals ik als zei in een vorige blogpost, elke citytrip probeer ik een juweeltje te bemachtigen! We kochten allebei deze ketting, soms wordt je samen verliefd en kun je het niet laten! :)
  2. The dreamcatcher van Reminisence... Do I need to say more? Ideaal voor een bohemian chic outfit of op een fel gekleurd kleedje in de zomer. Als ik deze ketting draag, krijg ik altijd leuke opmerkingen!
  3. Pearls and bows van Clovis, een kleine accessoireshop in mijn stad. Ik kocht deze ketting jaren geleden. het geeft me zo'n Breakfast at Tiffany's gevoel...4. Deze vond ik enkele maanden terug in Promod. Cheap but so cute!
5. Rebel at heart van Thomas Sabo. Groot fluoroze hart aan een zilveren bolletjesketting.
    Een echt statementpiece op elke outfit!
6. Klavertje vier? Get Lucky :) Dit mega klaverblad vond ik op de webshop van ASOS.
    Sarah Jessica Parker heeft er ook één, ik was verkocht, duh!
  7.  Elke make up artist zou een lipsticknecklace moeten bezitten :)
       Deze vond ik bij Blanco in Barcelona! Love it Love it Love it...
  8.  Vintage, euh, niet echt - het heeft al veel rond mijn hals gehangen, that's why - New Look, baby!
  9.  Key to my heart, of zoiets... Ook hier weer een souvenir aan een leuke citytrip in Amsterdam.


   10. Last but not least, het strikje van Tiffany's... Echt iets voor girls, een klein fijn strikje.

Binnenkort volgt een Top 10 Favourites Bracelets blogpost! Wat zijn jullie favoriete halskettingen? Do they also tell a story? :)


1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!