From fabric to fashion

Eindelijk, ik had eens een avond niets te doen... Ahh, ik kan er soms zo naar snakken. Gewoon even me-time, zalig toch?

Nu mijn naai studio al een week naar me lonkte, ging ik eindelijk aan de slag. Ik had al wat ideetjes in mijn hoofd, nu moest ik ze wel verwezenlijken...

Jah, spoel opsteken, hoe had mijn moeder dat weer uitgelegd... Hmm, na heel wat gesukkel had ik de techniek onder de knie. Stofjes kiezen, draadspanning checken, voet in positie en klaar! Let's go!


En ja hoor, ik zal maar eerlijk zijn, na een vol uur had ik het voor elkaar! Mijn eerste broche! Ik ben zo fier! Nooit gedacht dat ik het van de eerste keer zo goed zou kunnen afwerken. Natuurlijk is er nog wat werk aan de winkel om details te verfijnen... Dat komt wel, eens ik de naaimachine volledig begrijp - of zal ik zeggen de naaimachine mij begrijpt :) - wordt het een fluitje van een cent, dat hoop ik toch tenminste.


Ik beleefde een heerlijke avond, als ik maar creatief kan bezig zijn. Raar maar waar, mijn creatieve kantjes komen meer en meer naar boven met ouder worden :)

Op naar het volgende kunstwerkje...

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!