One sweater + Accessories = Two new outfits!

Nu ik het stikken wat onder de knie heb, komen de ideetjes vanzelf.

Vorige week dinsdag was het girlsnight bij me thuis. Wat is er leuker dan samen wat accessoires te bedenken om je kleerkast te stylen. Charly bruist van de ideeën en na wat brainstormen over de stoffen, kwam ze met een super voorstel. Aparte manchetten die je kan aandoen met eender welke top of pull.


Stikken is niet enkel een vaardigheid er komt heel wat denkwerk aan te pas... Welke stap je eerst moet ondernemen zodat je je werk niet dubbel moet doen. En ja hoor, na een klein uurtje hadden we manchette nummer één af. Op naar nummer twee, dit duurde een stuk minder lang! Oeff! :)

Het is een ideale manier om een simpele pull van H&M nieuw leven in te blazen...


We waren op dreef... en van het ene kwam het andere, op naar het volgende accessoire. Eens ik het voor mij zag wat ik wilde maken, met behulp van Charly natuurlijk :) - Thanks Charly! - verliep het vlotter dan verwacht...

Zelfde pull ander accessoire, nieuwe outfit! Easy as that, and so much fun!Ik kan het iedereen aanraden! What a way to be original :) Als jullie ideetjes hebben of zelf al kunstwerkjes in elkaar staken, please post below! We kunnen van elkaar leren.

Volgende week is het stoffenbeurs, ik kijk er al naar uit! Fabric all over the place! Whiii :)

3 opmerkingen

  1. Zeer creatief! De strik is en blijft wel hét accessoire bij uitstek :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die manchetten zijn echt leuk gevonden ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die manchetten zijn echt supertof!!! Zou ik zelf niet opkomen...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!