Shatter me up!

OPI kwam deze zomer met de Shatter Nail Varnish opdraven... en al gauw volgde China Glaze deze trend met hun Crackle. Deze nagellak breng je aan boven op een gewone nagellak en dit geeft een gebarsten effect. Deze nagellak is geïnspireerd op de graffitikunst. Breng je er een topcoat overheen heb je meteen een glossy effect!

Leuk als je eens wat anders wil! En perfect te combineren met veel kleuren. Ik liet me meeslepen met de trend en kocht vorige week de golden edition. Perfect voor de winter, waar gold en glitter centraal staan.


Moeilijk is het niet... Breng eerst één of twee lagen nagellak aan, kleur zoals je zelf wenst. Bij mij was dit zwart. Laat deze coat goed drogen. Eens deze droog is breng je één laagje Shatter Gold aan en laat de nagellak zijn werk doen. Na enkele seconden zie je het patroon verschijnen. Om af te werken, bracht ik een topcoat aan and you're done!

Verwijderen gaat net zo gemakkelijk als andere nagellakjes. Ik ontdekte enkele jaren terug dit gemakkelijk disolvant potje bij Sephora. Even je vinger erin, draaien en THA-DA, alles weg! It's like magic! :) Het voordeel is ook dat je handen proper zijn, want we weten allemaal dat donkere nagellak je vingers soms vuil maakt bij het verwijderen met een watje.

2 opmerkingen

  1. Ik moet dringend eens in de Sephora geraken voor zo'n potje! Al veel gelezen dat hij zo geweldig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sla steeds een voorraad op! Maar zit helaas ook aan het laatste potje... Dringend een dagje shoppen in Rijsel waarvan de helft van de dag in Sephora en MAC! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!