Ahhhh the seaside

Afgelopen weekend spendeerde ik enkele dagen aan zee. Daardat we zo'n mooie nazomer hebben - kan het nog zomeren tegen november? - moet je er extra van genieten, want voor we het weten mogen we de moonboots weer aantrekken om de sneeuw te trotseren.

Knokke is niet alleen een mooie kuststad, er zijn ook fantastische winkels. Hou je kredietkaart maar goed in de gaten, want na een dagje shoppen, zal je rekening ook een flink stuk verminderen. Maar ja, ik heb mezelf nog niet veel aangekocht voor de komende winter en ging het er toch eens op wagen...


In Marie-Claire Zoute kocht ik deze cognac laarsjes. Heel mijn ding :) De strikjes en de floeshekes deden het mij, ik was verkocht. Zoals jullie wel weten, ik heb het voor schoenen...

Ok, ik had de schoenen... maar de winter vraagt om een mooie mantel... op naar de volgende winkel. Zapa, ik kende deze zaak niet, er zijn tot nu toe nog maar twee vestigingen in België. Eén in Antwerpen en één in Knokke. De etalage was uitnodigend, dus ik nam een kijkje.


En ja hoor... Blair Waldorf van Gossip Girl zou er ook haar ding vinden... Deze navy blazer typeert haar stijl en ook de mijne :) De mantel is warm, prachtig van kleur en met mooie lederen accenten. One to keep and to love. 

Maar toen viel mijn oog op nog een jas... In de winter kan je er niet genoeg hebben zeker? :) Deze doudoune zal me in de koude dagen troosten let it snow let it snow let it snow...


Jah... genoeg geshopt... of toch niet... Nog eens langs gaan in de Massimo Dutti? Wie weet hebben ze wel nog zo'n klein extraatje om de kleerkast gelukkig te maken.

En ja hoor, hier vond ik dit zijden bloesje, perfect om een avondje te gaan stappen... Ik zal dan toch moeten uitgaan vanavond...


Maar nu was het genoeg. Budget op en met zware zakken richting hotel. Tijd om wat te gaan bloggen... Ik hou van dit hotel - Memlinc Palace - omdat het zo centraal gelegen is, heeft lekker eten, mooie kamers, and baby what a view when you wake up in the morning! 


Aahh, lekker ontspannen terug thuis. Klaar om er weer tegenaan te gaan de komende weken!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!