Bracelet Buddies

Vorige week ging ik shoppen met de mama. Dat gebeurt niet vaak, we werken in dezelfde zaak en onze vrije dagen zijn verschillend. Maar mijn lieve daddy liet ons eens samen een halve dag vrij om de straten van Rijsel te gaan verkennen. Niet dat we Rijsel niet kennen, we wonen er amper op een half uurtje van... Maar ik ken Vieux-Lille niet echt...


Vieux-Lille bestaat uit tal van leuke, kleine  winkeltjes. Ik waande me soms in een klein straatje van Parijs. Zo mooi en charmant...
Mijn favoriete winkeltje van de dag was La Droguerie de Paris. Het is - hoe zou ik het noemen - een verkooppunt van knopen, lintjes, naaigerei, ... alles wat een craft-o-holic kan gebruiken om met stoffen te werken!!! En alles is uitgestald in ouderwetse snoepbokalen! Heeeeeeeeerlijk! :)

Ik kocht er een leuk do-it-yourself pakketje om bracelets te maken. Bij mij thuiskomst begon ik er meteen aan! I loooooooove crafts! :)In het setje zit alles behalve je tools. Natuurlijk had ik deze thuis liggen, craftchick dat ik ben :) Het doosje alleen is al verzorgd. Na het bestuderen van de gebruiksaanwijzing, ging ik van start.


Alles staat mooi uitgelegd, en echt moeilijk is het niet. Je moet alleen een beetje handig zijn. In het doosjes zitten lintjes, of beter gezegd, stukjes stof die mooi gezoomd zijn, van verschillende lengtes. Elk reepje heeft zijn eigen slotje en bedeltjes, met het papiertje bij de hand, maakte ik de ene na de andere armband. Juist wat secondelijm en een tang en hup...


De details zijn zo mooi afgewerkt. Echt zijn geld dik waard! Na een half uurtje knutselen, had ik het voor elkaar... Voila, het resultaat...


De stofjes zijn erg retro. Love it! De bandjes zijn perfect te combineren met je horloge en geven je outfit een extra touch.


They are so pretty... Echt iets voor mij. Mijn nichtje Ophélie is er zo zot van, ik zal ze er uiteindelijk wel een paar aan haar geven. Maar nu, op naar het echte werk, ik kan dit ook! Eigenlijk houdt het niet veel in. Leuke stofjes mooi zomen, leuke bedeltjes en slotjes halen and we're in business! :)

Ik heb het oude naaimachine van mijn mama kunnen bekomen, nu nog wat oefenen en ik maak zo mijn eigen bracelets! :) What a way to be original!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!