Bows and Butterflies

Toen ik deze zomer in Londen was, shopte ik naar hartenlust voor make up. De grote departmentstores op Oxfortstreet beschikken allemaal over een groundfloor overladen van make up en andere beautygoodies. Heaven!! Na twee dagen winkel in winkel uit, was het budget ook bijna op. Nog wat geld voor een taxi en een drankje op de Eurostar en dat zou het zijn.

Ik had nog een uurtje voor ik terug naar het hotel moest om mijn taxi richting station te nemen, en ik besloot binnen te gaan in Hamleys. Een departmentstore full of toys! Buiten stonden verklede figuren voorbijgangers te animeren - of zal ik zeggen aan te zetten binnen te gaan - en zo liet ook ik me verleiden.

Niets verwachtende dat ik daar iets zou kopen natuurlijk, hoewel het kind in mij soms nog eens naar boven komt... :) Eerste verdiep knuffels en auto's met afstandbediening, tweede verdiep alles voor hobby's zoals schildersmateriaal en klei. Derde verdiep... PARADISE! The girly floor! Pink Pink Pink! Een droom voor elke kleine meid. Ik besloot even rond te snuffelen...

Bij bijna elk product stond een saleswoman die uitgebreid uitleg gaf over de producten. Ik kwam bij MoYou, een onbekend merk in mijn oren. De verkoopster was leuke strikjes en bloemetjes aan het plaatsen op de vingernagels van een hele hoop meisjes. Ondertussen deed ze de uitleg van het product. Ik was toch wel nieuwsgierig! Guess what! Ik heb de MoYou set NATUURLIJK gekocht! Die salesmen zijn een krak ik verkopen, ik kan er nog van leren...

Ik hou jullie niet langer in spanning...


Oooohhh it's so pretty :) Wie is er nu niet zot van strikjes? Maar er zijn nog zoveel meer opties, hoewel ik het echt voor de strikjes heb gekocht! :)

Hoe werkt het nu, very easy!

  1. Kies een plaatje waar de afbeelding opstaat die je wenst. Ik kies steeds voor het strikje :) Breng nagellak aan op de afbeelding. Als je reeds nagellak aanhebt, zoals ik deed, komt het nog mooier uit.
  2. Met de schraper, verwijder je de overtollige nagellak. Doordat de afbeelding gegraveerd is in het plaatje, blijft die goed zitten.
  3. Neem de stempel en rol over de afbeelding, van links naar rechts, zonder hard te drukken.
  4. De afbeelding zal nu op de stempel zitten.
  5. Rol in één beweging de stempel over je nagel. THA-DA! Je vingernagel is gepersonaliseerd! Met een strikje :)
  6. Voor de afwerking doe je er best nog een topcoat overheen zodat het mooi blijft zitten, je kunt er een steentje aan toevoegen, maar dat is niet echt mijn ding, dus laat ik het zo!

De verpakking alleen is al om te smelten! Alles zit in een supermooie doos! Ideaal voor een duidelijk overzicht en om gemakkelijk op te bergen! Het prijskaartje daar en tegen... minder mooi! :) Ik betaalde 30 pond... Damn those salesmen! Ze weten echt van aanpakken. Als ik kinderen heb, koop ik vast de hele inboedel voor Sinterklaas! :)


Na mijn bezoekje aan Hamleys was het echt wel tijd om terug te keren naar België! Ik heb er nog een leuk beautygadget gekocht, maar dit krijgen jullie te zien in een volgende blog! Londen is gevaarlijk voor beautychicks! So watch out! :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!